Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

White House Down (2013)

Ο Τζον Κέιλ είναι μέλος της αστυνομίας του καπιτωλίου, ενώ έχει μόλις ενημερωθεί ότι η αίτηση του για τη δουλειά των ονείρων του έχει απορριφθεί - η οποία δεν είναι άλλη από το να γίνει μυστικός πράκτορας στην υπηρεσία του προέδρου των ΗΠΑ, Τζέιμς Σόιερ. Στην προσπάθεια του να μην απογοητεύσει τη μικρή του κόρη με τη δυσάρεστη είδηση, την ξεναγεί στον Λευκό Οίκο. Για κακή τους τύχη, όμως, μια βαριά οπλισμένη παραστρατιωτική οργάνωση καταλαμβάνει το συγκρότημα. Τώρα, καθώς η κυβέρνηση διαλύεται κι ο χρόνος τελειώνει, είναι στο χέρι του Κέιλ να σώσει τον πρόεδρο, την κόρη του και φυσικά τη χώρα.
 Είδος: Περιπέτεια, Δράση, 2013





Trailer
Προβολή

The Lone Ranger - Ο Μοναχικός Καβαλάρης (2013)

 Μια ομάδα Τεξανών αστυνόμων κυνηγάει τη συμμορία του Μπουτς Κάβεντις. Η συμμορία, όμως, στήνει ενέδρα και πετυχαίνει να σκοτώσει όλους τους διώκτες της. Μόνο ένας επιβιώνει, ο οποίος αναρρώνει υπό τη σωτήρια βοήθεια ενός Ινδιάνου, του Τόντο. Πλέον, ο αστυνόμος φοράει μαύρη μάσκα, καβαλάει το λευκό του άλογο, τον Σίλβερ, και με τον Τόντο πάντα κοντά αποζητά εκδίκηση επί των παρανόμων που παραλίγο να τον σκοτώσουν, αλλά κι επί όσων αψηφούν τον νόμο.
Ο Lone Ranger κατάγεται από το ραδιοφωνικό σίριαλ του 1938. Στη συνέχεια, «εμφανίστηκε» σε αυτό του Green Hornet, στο οποίο το άλτερ-έγκο του σούπερ ήρωα ήταν απόγονος του Τζον Ριντ. 
ΕΙΔΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: Action | Adventure | Western
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 4 July 2013 (Greece)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Gore Verbinski
ΣΕΝΑΡΙΟ: Justin Haythe (screenplay), Ted Elliott
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner
ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ: Ενσωματωμένοι
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Argentok
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 149 'Λεπτά
Trailer
Προβολή

Love in the End - Η ΑΓΑΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (2013)

Έξι ανερχόμενοι ηθοποιοί, τέσσερις πόλεις, τρεις ιστορίες αγάπης. Μια σπονδυλωτή ελληνική κομεντί κυκλοφορεί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έχοντας ως θέμα τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά από κάθε πραγματική ερωτική περιπέτεια. Ο σκηνοθέτης Βασίλης Κεχαγιάς, έχοντας πλούσιο βιογραφικό σε τηλεοπτικές σειρές, βιντεοκλίπ και μικρούς μήκους εγχειρήματα, υπογράφει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας του.
Είδος Ταινίας:Δράμα/Aισθηματική
Σκηνοθεσία:Βασίλης Κεχαγιάς
Σενάριο:Παναγιώτης Ιωσηφέλης,Πάνος Σαμπράκος
Ηθοποιοί:Τζωρτζίνα Λιόση , Λεωνίδας Καλφαγιάννης , Κατερίνα Γερονικολού
Ημερομηνία κυκλοφορίας:14 του Φλεβάρη 2013 (Ελλάδα)
Διάρκεια:90'
Love in the End (2013) on IMDb 

Trailer
Προβολή

Would You Rather (2012)

Στον απόηχο του θανάτου των γονιών της, η Iris (Snow) αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα, ενώ έχει και τη φροντίδα του άρρωστου μικρότερου αδελφού της. Ο Shepard Lambrick (Combs), ένας φαινομενικά φιλάνθρωπος αριστοκράτης, εκφράζει το ενδιαφέρον να τη βοηθήσει. Όταν την καλεί σε ένα private party, εκείνη δέχεται. Στο πάρτι συμμετέχουν άλλοι επτά απελπισμένοι άνθρωποι. Σύντομα θα βρεθεί παγιδευμένη στο αρχοντικό του Lambrick και θα αναγκαστεί να παίξει το σαδιστικό παιχνίδι Would You Rather, όπου ο νικητής θα κερδίσει ανυπολόγιστο χρηματικό ποσό. Καθώς το παιχνίδι προχωρά, τα διλήμματα που η Iris και οι άλλοι παίκτες θα αντιμετωπίσουν θα γίνονται ολοένα και πιο θανάσιμα.
Είδος Ταινίας:Τρόμου/Θρίλερ
Πρεμιέρα:14 Οκτωβρίου, 2012 (USA)
Σκηνοθέτης:David Guy Levy
Σενάριο:Steffen Schlachtenhaufen
Ηθοποιοί:Brittany Snow, Jeffrey Combs, Jonny Coyne  
Διάρκεια:93'
 Would You Rather (2012) on IMDb 5.8/10
Trailer
Προβολή

Trance (2013)

Ο Simon (James McAvoy), ένας υπάλληλος οίκου δημοπρασιών, συνεργάζεται με μια συμμορία του υποκόσμου με σκοπό την κλοπή ενός πανάκριβου πίνακα. Μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της ληστείας, ο Simon ανακαλύπτει ότι έχει πάθει αμνησία και δε θυμάται που έχει κρύψει το ανεκτίμητο έργο. Όταν οι απειλές και τα βασανιστήρια αδυνατούν να φέρουν απαντήσεις, ο αρχηγός της συμμορίας Franck (Vincent Cassel) προσλαμβάνει μια υπνοθεραπεύτρια Elizabeth (Rosario Dawson) για να φτάσει στις πιο σκοτεινές πτυχές της ψυχής του Simon. Όσο, όμως πιο βαθιά προχωράει στο υποσυνείδητο του, τόσο περισσότερες ανατροπές θα υπάρξουν και τα όρια μεταξύ της πραγματικότητας, της επιθυμίας και των παραισθήσεων θα μπλεχτούν επικίνδυνα.
Είδος Ταινίας:Δράμα/Εγκλήματος/Μυστηρίου
Πρεμιέρα: 9 Μάη 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Danny Boyle
Σενάριο:Joe Ahearne, John Hodge
Ηθοποιοί:James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson  
Διάρκεια:101'
Trance (2013) on IMDb 7.0
Trailer
Προβολή

The Croods (2013)

Οι Κρουντς μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μιαν άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο – μια εποχή που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, για την οικογένεια Κρουντς αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται. Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση για κάποιον που έχει χάσει τη φόρμα του, ο πατριάρχης Γκρουγκ (Νίκολας Κέιτζ) σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι (Ράιαν Ρέινολντς), που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Γκρουγκ, την Έεπ (Έμα Στόουν). Στο τέλος της περιπέτειας όμως οι Κρουντς θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να δαμάσουν το φόβο τους για τον άγνωστο κόσμο και ν’ ανακαλύψουν ότι για να επιβιώσουν έχουν όλα όσα χρειάζονται: ο ένας το άλλον.
Είδος Ταινίας:Κινούμενα Σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία | Οικογένεια
Πρεμιέρα:18 Απριλίου, 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Kirk De Micco, Chris Sanders
Σενάριο:Chris Sanders, Kirk De Micco, Kirk De Micco, Chris Sanders
Ηθοποιοί:Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener  
Διάρκεια:98'
Oi Croods (2013) on IMDb 7.4/10
Trailer
Προβολή

The Incredible Burt Wonderstone (2013)

Μετά το χωρισμό του με τον Anton Lovecraft (Steve Buscemi) συνεργάτη για πολλά χρόνια επί σκηνής, ο Burt Wonderstone (Steve Carell), ένας διάσημος αλλά ξεπεσμένος μάγος στο Λας Βέγκας επιχειρεί μάταια να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου καθώς το άστρο του νέου μάγου Steve Gray (Jim Carrey), κλέβει την παράσταση. Με την βοήθεια του μέντορά του Rance Hanson (Alan Arkin) και της αγαπημένης του βοηθού (Olivia Wilde) θα επιστρέψει στο προσκήνιο με το ίδιο πάθος και τον ζήλο για τα μαγικά που του χάρισαν στα νιάτα του δόξα και πλούτη.
Είδος Ταινίας:Κωμωδία
Πρεμιέρα:5 Ιούλ, 2013 (Γαλλία)
Σκηνοθέτης:Don Scardino
Σενάριο:Jonathan M. Goldstein (screenplay), John Francis Daley
Ηθοποιοί:Steve Carell, Steve Buscemi, Mason Cook 
Διάρκεια:100'
The Incredible Burt Wonderstone (2013) on IMDb 5.9/1023,098 votes
Trailer
Προβολή

Summoned (2013)

Πριν από πέντε χρόνια, η Λόρα και άλλοι έντεκα ένορκοι βρέθηκαν στη περιβόητη δίκη ενός κατά συρροήν δολοφόνου ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο. Αλλά τώρα, πέντε χρόνια μετά την εκτέλεσή του, μυστήρια πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στα μέλη της επιτροπής των ενόρκων και χάνουν την ζωή τους ο ένας μετά τον άλλον. Η Λόρα συνειδητοποιεί ότι αυτοί οι θάνατοι δεν είναι σύμπτωση και αρχίζει μία έρευνα για τις δολοφονίες με τη βοήθεια του ντετέκτιβ Κάλενταρ και του ντετέκτιβ Φλέτσερ. Σύντομα, θα αποκαλυφθεί μια επικίνδυνη αλήθεια .
Είδος Ταινίας:Θρίλερ/Τρόμου
Πρεμιέρα:5 Ιούλ, 2013 (Γαλλία)
Σκηνοθέτης:Peter Sullivan
Σενάριο:Peter Sullivan
Ηθοποιοί:Cuba Gooding Jr., Ashley Scott, Bailey Chase
Διάρκεια:89'

Trailer
Προβολή

G.I. Joe: Retaliation (2009-2013)

G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

Η επίλεκτη ομάδα κομάντος των G.I. Joe (Global Integrated Joint Operating Entity), με αρχηγό τον Duke είναι γνωστή στα πέρατα της οικουμένης για τον αγώνα της ενάντια στη διαβολική τρομοκρατική οργάνωση Cobra που καθοδηγείται από ένα σκοτσέζο ντίλερ όπλων και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.
 Σκηνοθεσία:Stephen Sommers
Συγγραφείς:Stuart Beattie , David Elliot
Ηθοποιοί:Dennis Quaid, Channing Tatum and Marlon Wayans
Η βαθμολογία:5.6
Είδη:Δράση | Περιπέτεια | Sci-Fi | Θρίλερ
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:17η Σεπτεμβρίου 2009 (Ελλάδα)
Διάρκεια:117 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1046173/



Trailer
Προβολή

G.I. Joe: Retaliation (2013)

Η ομάδα G.I. Joe, έρχεται αντιμέτωπη με τον Zartan (Arnold Vosloo), τους συνεργούς του, αλλά και τους παγκόσμιους ηγέτες, οι οποίοι δρουν με βάση τις εντολές του.
Η ομάδα κινδυνεύει και ο μόνος που μπορεί να τους βοηθήσει είναι ο Joe Colton (Bruce Willis).
Σκηνοθεσία:Jon M. Chu
Συγγραφείς:Rhett Reese,Paul Wernick
Ηθοποιοί:Channing Tatum, Dwayne Johnson and Ray Park
Η βαθμολογία:-
Είδη:Δράση | Περιπέτεια | Sci-Fi | θρίλερ| Επιστημονικής Φαντασίας 
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:29 Ιουνίου του 2012 (ΗΠΑ)
Διάρκεια:100 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1583421/

Trailer
Προβολή

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Redemption (2013)

Άστεγος και φυγάς από στρατοδικείο, ένας προβληματικός πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων εισέρχεται στον εγκληματικό υπόκοσμο του Λονδίνου αρπάζοντας την ταυτότητα ενός άλλου ανθρώπου που θα τον μεταμορφώσει σ' έναν εκδικητικό άγγελο στη συνέχεια.
Είδος Ταινίας:Δράση |/Θρίλερ
Πρεμιέρα:28 του Ιουνίου του 2013 (UK)
Σκηνοθέτης:Steven Knight
Σενάριο:Steven Knight (screenplay)
Ηθοποιοί:Jason Statham, Senem Temiz, Vicky McClure 
Διάρκεια:100'
Redemption (2013) on IMDb




 
Trailer
Προβολή

Save the Date (2012)

Η Σάρα αρχίζει να αντιμετωπίζει τα προβλήματά της καθώς απορρίπτει μια βιαστική πρόταση του φίλου της και σύντομα βρίσκει τον εαυτό της σε μια συν αισθηματική ανάκαμψη, σε αντίθεση με την αδελφή της, Μπεθ, η οποία αντιμετωπίζει τα θέματα του γάμου της.
Είδος Ταινίας:Κωμωδία/Aισθηματική
Πρεμιέρα:8, Νοέμβρη 2012 (USA)
Σκηνοθέτης:Michael Mohan
Σενάριο:Jeffrey Brown, Michael Mohan
Ηθοποιοί:Geoffrey Arend, Mark Webber, Alison Brie 
Διάρκεια:97'
Save the Date (2012) on IMDb





Trailer
Προβολή

Admission (2013)

Η Τίνα Φέι υποδύεται μια υπάλληλο του Πρίνστον που ασχολείται με το να βρίσκει τους κατάλληλους πρωτοετείς για το πανεπιστήμιο που εργάζεται. Σύντομα όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα οδυνηρό μυστικό του παρελθόντος της, όταν ο παλιός της συμφοιτητής την καλεί σ’ ένα φαινομενικά συνηθισμένο ταξίδι για δουλειά.
Είδος Ταινίας:Κωμωδία/Aισθηματική/Δράμα
Πρεμιέρα:4 Απρ, 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Paul Weitz
Σενάριο:Karen Croner, Jean Hanff Korelitz
Ηθοποιοί:Michael Sheen, Paul Rudd, Tina Fey, Wallace Shawn
Διάρκεια:107'
Admission (2013) on IMDb 5.5/106,507 votes





Trailer
Προβολή

Europa Report (2013)

Μια ομάδα αστροναυτών κάνει το δυσχερές ταξίδι στο τέταρτο φεγγάρι του Δία, την Ευρώπη, για να αναζητήσει εξωγήινες μορφές ζωής. Αυτό που δεν περίμεναν ποτέ, ήταν ότι θα είχαν την πρώτη επαφή άμεσα με την άφιξη τους στο απόκοσμο μέρος.
Είδος Ταινίας:Sci-Fi/Θρίλερ
Πρεμιέρα:27 Ιούνη 2013 (USA)
Σκηνοθέτης:Sebastián Cordero
Σενάριο:Philip Gelatt (screenplay)
Ηθοποιοί:Sharlto Copley, Embeth Davidtz, Michael Nyqvist
Διάρκεια:90'
Europa Report (2013) on IMDb 6.4/103,000 votes





Trailer
Προβολή

Entity (2012)

Μια ομάδα ερευνητών θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει τον μυστήριο θάνατο 35 ανθρώπων σε ένα εγκαταλειμένο εργοστάσιο. Εκει θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον απόλυτο τρόμο.
Είδος Ταινίας:Τρόμου/Δράμα/Θρίλερ
Πρεμιέρα:25 Οκτωβρίου του 2012 (UK)
Σκηνοθέτης:Steve Stone
Σενάριο:Steve Stone
Ηθοποιοί:Dervla Kirwan, Charlotte Riley, Branko Tomovic
Διάρκεια:87'
Entity (2012) on IMDb 3.9/10





 
Trailer
Προβολή

Olympus Has Fallen (2013)

Mια τολμηρή περιπέτεια με κεντρικό πρόσωπο τον Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ), έναν μυστικό πράκτορα της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο (Άαρον Έκχαρτ), όταν η λιμουζίνα που τον μεταφέρει πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία (Άσλεϊ Τζάντ). Καθώς όμως τα γεγονότα ξετυλίγονται, η ζωή του Προέδρου βρίσκεται για ακόμη μια φορά στα χέρια του Μάικ. Όταν ο Λευκός Οίκος, δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μια ομάδα Νοτιοκορεατών και ο Πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής, οι Aμερικανικές ειδικές δυνάμεις προσπαθούν με κάθε τρόπο να επέμβουν. Εν τω μεταξύ, ο Μάικ, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο κτίριο προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον Πρόεδρο και να αποτρέψει μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές.
Είδος Ταινίας:Δράση |Θρίλερ
Πρεμιέρα:21 Μάρτη, 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Antoine Fuqua
Σενάριο:Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt
Ηθοποιοί:Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman
Διάρκεια:120'
Olympus Has Fallen (2013) on IMDb 6.5/1060,566 votes
Trailer
Προβολή