Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Game of Thrones (TV Series 2011)

Η τηλεοπτική επική σειρά φαντασίας Game of Thrones, που κάνει πρεμιέρα από το κανάλι HBO, βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο μυθιστόρημα του George R. Martin. To A Game Of Thrones αποτελεί το πρώτο βιβλίο της σειράς A Song Of Ice and Fire. Ακολουθούν τα A Clash of Kings, A Storm of Swords και A Feast for Crows, ενώ το πέμπτο βιβλίο της σειράς, με τίτλο A Dance With Dragons, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει...
Επτά αριστοκρατικές οικογένειες, μάχονται για την κυριαρχία της μυθικής γης του Westeros, σε μια φανταστική μεσαιωνική εποχή. Οι πρωταρχικές οικογένειες είναι οι Stark, Lannister και οι Baratheon, οι οποίες εμπλέκονται σε πολιτικά και ερωτικά σκάνδαλα. Όταν ο Robert Baratheon, βασιλιάς της Westeros, ζητά από τον παλιό του φίλο Eddard Stark να εργαστεί ως ανώτατος σύμβουλός του, ο Eddard υποψιάζεται ότι ο προκάτοχός του έχει δολοφονηθεί και δέχεται τη θέση ώστε να μπορέσει να εξιχνιάσει την υπόθεση. Εκτός από τους Stark και
Lannister, η οποία είναι η οικογένεια της βασιλίσσας, σχεδιάζουν επίσης να καταλάβουν την εξουσία και οι Targaryens, Greyjoys, Tullys, Arryns και Tyrells. Η σύγκρουσή τους, οδηγεί μοιραία τη χώρα σε πόλεμο. Στο μεταξύ στον Βορρά, ένα αρχαίο σατανικό πνεύμα ξυπνά...Παραγωγή από:Jo Burn, David Benioff, Guymon Casady, Vince Gerardis, George R.R. Martin, D.B. Weiss
Ηθοποιοί:Harry Lloyd, Mark Addy, Alfie Allen, Sean Bean, Ciaran Bermingham, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Roy Dotrice, Michelle Fairley, Jack Gleeson, Iain Glen, Kit Harington, Lena Headey, Finn Jones, Richard Madde, Rory McCann, Jason Momoa
Game of Thrones (2011) on IMDb
9.4/10335,932 votes
Trailer
Προβολή

DeFianCe (2013)

Η σειρά θα διαδραματίζεται στο εγγύς μελλον οπου εξωγήινοι, γνωστοι ως Votans, έχουν έρθει στη Γη ψάχνοντας νέο κόσμο για να ζήσουν όταν το ηλιακό τους σύστημα θα καταστραφεί. Όταν όμως θα φτάσουν στη Γη θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι και για έξι ολόκληρα χρόνια βρισκόντουσαν σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες τελικά είχαν αρνητική κατάληξη. Όταν οι προμήθειες τους θα αρχίσουν να τελειώνουν οι Votans θα ξεκινήσουν πόλεμο με τους ανθρώπους για να πάρουν τη Γη ως το νέο τους σπίτι. Όταν οι ανθρώποι θα καταρρίψουν ένα απο τα στρατιωτικά πλοία των Votans θα πέσει στη Γη και θα καταστρέψει τη βιόσφαιρα του πλανήτη κάνοντας το πλανήτη επικύνδινο για κατοίκηση.
Είδος Ταινίας:Δράμα|Sci-Fi|Δράσης
Πρεμιέρα:15/04/2013 (ΗΠΑ)
Σκηνοθέτης:Kevin Murphy and Michael Taylor
Σενάριο:Rockne O'Bannon
Ηθοποιοί:Dewshane Williams, Grant Bowler and Stephanie Leonidas
Διάρκεια:43'
Defiance (2013) on IMDb
6.7/108,581 votes
Trailer
Προβολή

The Best Offer/La migliore offerta (2013)

Ο Geoffrey Rush υποδύεται στο φιλμ τον Virgil Oldman, έναν 60άρη ιδιόρρυθμο-εκκεντρικό, έμπειρο εκτιμητή έργων τέχνης και δημοπράτη, διεθνούς φήμης και αναγνωρισμένο σ' όλο τον κόσμο, που μπορεί να αναγνωρίζει με ακρίβεια την αξία και την ομορφιά των αντικείμενων, αλλά όχι τόσο αυτή των ανθρώπων. Διάγει μια ζωή πολυτελή όσο και μοναχική, θαυμάζοντας τις γυναίκες από μακριά, αφού δεν είχε ποτέ του μια ρομαντική σχέση!Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που θα αναλάβει να εκτιμήσει την συλλογή έργων τέχνης που ανήκει σε μια νεαρή μυστηριώδη γυναίκα, κληρονόμο μιας υπέροχης βίλας με αμέτρητους πίνακες, έπιπλα και γενικότερα έργα τέχνης πολύ μεγάλης αξίας!
Σκηνοθέτης:Giuseppe Tornatore
Σενάριο:Giuseppe Tornatore
Ηθοποιοί:Jim Sturgess, Geoffrey Rush, Donald Sutherland
Είδος Ταινίας:Δράμα,Aισθηματική
Πρεμιέρα:1, Ιανουαρίου 2013 (Ιταλία)
Διάρκεια:124'
The Best Offer (2013) on IMDb
7.6/102,024 votes
Trailer
Προβολή

Assault on Wall Street (2013)

Ο Τζιμ είναι ένας μέσος Νεοϋρκέζος που ζει μια ήσυχη ζωή με μια καλοπληρωμένη δουλειά και μια αγαπημένη οικογένεια. Ξαφνικά, όλα αλλάζουν όταν η οικονομία καταρρέει, με αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά του, το σπίτι και την γυναίκα του. Με θυμό και οργή, ο Τζιμ ξεσπά και αποφασίζει να φτάσει στα άκρα αναζητώντας εκδίκηση για την χαμένη του ζωή.
Σκηνοθέτης:Uwe Boll
Ηθοποιοί:Dominic Purcell, Erin Karpluk, Edward Furlong
Είδος Ταινίας:Δράμα, Θρίλερ
Πρεμιέρα:10 Μάη 2013 (USA)
Διάρκεια:97'
Assault on Wall Street (2013) on IMDb
6.0/101,591 votes



Trailer
Προβολή

Movie 43 (2013)

Και ποιος δεν πρωταγωνιστεί στη νέα πολυαναμενόμενη κωμωδία των Πίτερ και Μπόμπι Φαρέλι "Movie 43": Χιου Τζάκμαν, Ούμα Θέρμαν, Τζέραρντ Μπάτλερ, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Τζούλιαν Μουρ, Κλόι Μόρετζ, Νάομι Γουότς, Λιβ Σράιμπερ, Άννα Φάρις και πολλά ακόμη αστέρια του Χόλυγουντ. Οι σκηνοθέτες μιας από τις πλέον κλασικές κωμωδίες των 90ies, "Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη", θα συνεργαστούν με πασίγνωστους σκηνοθέτες κωμωδιών, σε μια σειρά μικρών ιστοριών που στο φινάλε της ταινίας, θα συνδεθούν όλες μεταξύ τους. Το "Movie 43" ακολουθεί την παράδοση των ταινιών -Kentucky Fried Movie- και -Groove Tube-, έχοντας μια δόση από τα -Paris Je Τ’Aime- και -New York, I Love You-.
Σκηνοθέτης:Bob Odenkirk, Elizabeth Banks
Σενάριο:Rocky Russo, Jeremy Sosenko
Ηθοποιοί:Liev Schreiber, Emma Stone, Richard Gere,Halle Berry
Είδος Ταινίας:Κωμωδία
Πρεμιέρα:25η Ιανουαρίου 2013 (USA)
Διάρκεια:94'
Movie 43 (2013) on IMDb
4.4/1021,399 votes
Trailer
Προβολή

The Tower (2012)

Χριστούγεννα. Στο Sky Tower, στο υπερ-πολυτελές κτιριακό συγκρότημα που είναι σήμα κατατεθέν στην μεγαλούπολη, γίνεται ένα πάρτι τύπου "White Christmas" με πολλούς VIP καλεσμένους. Ο Dae-ho, διαχειριστής του κτιρίου και άγαμος πατέρας, αναγκάζεται να ακυρώσει το ραντεβού με την κόρη του Ha-na την ημέρα των Χριστουγέννων για να εργαστεί στην εκδήλωση. Το πάρτι είναι σε πλήρη εξέλιξη με δύο ελικόπτερα να ψεκάζουν χιόνι σ' όσους το διασκεδάζουν από κάτω, όταν ξαφνικά, ένα από τα ελικόπτερα συγκρούεται με το κτίριο και πέφτει επάνω του πιάνοντας φωτιά. Ο Young-ki ένας θρυλικός πυροσβέστης, ρίχνεται μέσα στο φλεγόμενο κτίριο για να σώσει τις ζωές των άλλων. Μαζί με τον Dae-ho αγωνίζεται για να σώσει τις ζωές όλων, μονάχα που ένας από τους δυό θα επιβιώσει κι ο άλλος θα κάνει την υπέρτατη θυσία.
Σκηνοθέτης:Ji-hoon Kim
Σενάριο:Sang-don Kim (screenplay)
Ηθοποιοί:Mina Cho, Sang-kyung Kim, Sul Kyung-gu
Είδος Ταινίας:Δράση | Δράμα
Πρεμιέρα:25 Δεκεμβρίου 2012 (Νότια Κορέα)
Διάρκεια:121'
The Tower (2012) on IMDb
6.1/10583 votes

Open Road (2013)

Η Άντζι, μια νεαρή Βραζιλιάνα καλλιτέχνης, εγκαταλείπει την παλιά ζωή της και ξεκινά ένα ταξίδι σε όλη τη χώρα Θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν της, και να αρχίσει μια καινούργια ζωή, Η Άντζι βρίσκει τελικά όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και την αγάπη σε πολλές μορφές της.
Σκηνοθέτης:Marcio Garcia
Σενάριο:Julia Camara
Ηθοποιοί:Juliette Lewis, Camilla Belle, Colin Egglesfield
Είδος Ταινίας:Δράση | Δράμα |Θρίλερ
Πρεμιέρα:12 Απρ., 2013 (Βραζιλία)
Διάρκεια:85'
Open Road (2013) on IMDb
5.2/10199 votes



Trailer
Προβολή

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Imaginaerum (2012)


Τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή; Μπορεί η δύναμη των αναμνήσεών μας να μας προστατεύσει τις τελευταίες μας στιγμές; Θα μας βοηθήσει η φαντασία μας να βρούμε τη σπίθα της ζωής μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι; Μπορούμε να βρούμε την αγάπη μετά την πικρή συγχώρεση; - Μια διαφορετική ταινία με εκπληκτική μουσική επένδυση από το φινλανδικό συγκρότημα Nightwish.
Είδος Ταινίας:Μουσική|Φαντασίας|Δράμα
Πρεμιέρα:23 Νοεμβρίου, 2012 (Φινλανδία)
Σκηνοθέτης:Stobe Harju
Σενάριο:Stobe Harju (screenplay), Mikko Rautalahti
Ηθοποιοί:Marianne Farley, Quinn Lord, Francis X. McCarthy
Διάρκεια:82'
Imaginaerum (2012) on IMDb
6.3/10676 votes


Trailer
Προβολή

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

300 (2006)

Το 480 π.Χ. ο Πέρσης Βασιλιάς Ξέρξης στέλνει τον πολυπληθή στρατό του να κατακτήσει την Ελλάδα. Η Σπάρτη διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους και γενναιότερους πολεμιστές όλης της Ελλάδας. Τριακόσιοι από αυτούς επιλέγονται για να αντιμετωπίσουν τους Πέρσες στα στενά των Θερμοπυλών, ώστε εκεί να μπορέσουν να εγκλωβίσουν τον εχθρό και να τον εμποδίσουν από το να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή του. Η μάχη είναι από την αρχή καταδικασμένη. Όμως, μερικές φορές η ίδια η απόφαση να πολεμήσεις, ακόμα και όταν όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον σου, κάνει τη βασική διαφορά. Πόσο μάλλον, όταν μία τέτοια απόφαση έχει τη δύναμη να ενώσει ένα ολόκληρο έθνος. Κι αυτό γιατί όσο οι Σπαρτιάτες θα πολεμούν τους Πέρσες στις Θερμοπύλες, οι υπόλοιπες ελληνικές πόλεις - κράτη θα έχουν το χρόνο να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να ξεπεράσουν όλα αυτά που τις χωρίζουν και να αντιμετωπίσουν την απειλή των Περσών. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο εικονογραφημένο κόμικς του Φρανκ Μίλερ, ενός από τους πολυβραβευμένους και αναγνωρισμένους σεναριογράφους κόμικς των τελευταίων χρόνων.
Σκηνοθεσία:Zack Snyder
Συγγραφείς:Zack Snyder , Kurt Johnstad
Ηθοποιοί:Gerard Butler, Lena Headey and David Wenham
Η βαθμολογία:7.7
Είδη:Δράση | φαντασίας | επετειακές | πολεμική
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:8 Μάρτη του 2007 (Ελλάδα)
Διάρκεια:117 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0416449/
Trailer
Προβολή

The Woman in Black (2012)


Βασισμένο στην κλασική ιστορία φαντασμάτων, «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» αφηγείται την ιστορία του Άρθουρ Κιπς (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ενός δικηγόρου που αναγκάζεται να αφήσει πίσω τον μικρό του γιο, για να ταξιδέψει σε μια απομακρυσμένη πόλη και να διευθετήσει τις υποθέσεις που σχετίζονται με τον πρόσφατο θάνατο της ιδιοκτήτριας μιας έπαυλης. Καθώς δουλεύει μόνος στην παλιά έπαυλη, ο Κιπς αρχίζει να ξεσκεπάζει τα τραγικά μυστικά της μικρής αυτής πόλης και οι φόβοι του μεγαλώνουν όταν ανακαλύπτει ότι πολλά παιδιά πεθαίνουν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες… Όταν συνειδητοποιεί πως όσοι βρίσκονται κοντά του βρίσκονται υπό την απειλή της γυναίκας με τα μαύρα, ο Κιπς πρέπει να βρει έναν τρόπο για να βγει από τον κύκλο του τρόμου. Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Σούζαν Χιλ. 
Είδος ταινίας: Drama | Horror
Βαθμολογία: 7.1/10 (11,424)
Σκηνοθεσία: James Watkins
Σενάριο: Susan Hill, Jane Goldman
Ηθοποιοί: Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds, Janet McTeer, Roger Allam
Πρεμιέρα (US): 03/02/12
Πρεμιέρα (GR): 09/02/12
Χώρα παραγωγής: UK | Canada 
IMDB
Trailer
Προβολή

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Sur la piste du Marsupilami (2012)


Όταν ο Dan Geraldo φτάνει στο Palombie για κυνήγι, ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα έκανε µία εκπληκτική ανακάλυψη. Μαζί µε τον οδηγό του τον Pablito διασχίζει µέρη, άγρια δάση και έρχεται αντιµέτωπος µε άγνωστες φυλές.
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:4 του Απριλίου του 2012 (Γαλλία)
Είδος Ταινίας:Περιπέτεια | Κωμωδία | Οικογένεια
Σκηνοθέτης:Alain Chabat
Σενάριο:Alain Chabat (scenario & adaptation), Jeremy Doner
Ηθοποιοί:Jamel Debbouze, Alain Chabat, Fred Testot 
Διάρκεια:105'
HOUBA! On the Trail of the Marsupilami (2012)






Trailer
Προβολή

To Rome with Love (2012)


Ο γνωστός αρχιτέκτονας Τζον (Άλεκ Μπόλντγουιν) κάνει διακοπές στη Ρώμη, την πόλη στην οποία ζούσε όταν ήταν νέος. Καθώς κάνει βόλτα στην παλιά του γειτονιά, συναντιέται με τον Τζακ (Τζέσε Άιζενμπεργκ), ένα νεαρό άντρα που του μοιάζει. Καθώς ο Τζον παρακολουθεί τον Τζακ να ερωτεύεται την εκθαμβωτική και παιχνιάρα Μόνικα (Έλεν Πέιτζ), τη φίλη της συντρόφου του Σάλι (Γκρέτα Γκέργουιγκ), ο Τζον ζει εκ νέου ένα από τα πιο οδυνηρά βιώματα της ζωής του.
Ο Τζέρι (Γούντι Άλεν) είναι ένας σκηνοθέτης της όπερας που έχει πια αποσυρθεί. Μαζί με τη γυναίκα του Φίλις (Τζούντι Ντέιβις) ταξιδεύουν στη Ρώμη για να γνωρίσουν τον Μικελάντζελο, τον Ιταλό αρραβωνιαστικό (Φλάβιο Παρέντι) της κόρης τους, Χέιλι (Άλισον Πιλ). Ο Τζέρι μαγεύεται από τον πατέρα του Μικελάντζελο, τον Τζανκάρλο (που υποδύεται ο διάσημος τενόρος Φάμπιο Αρμιλιάτο), ο οποίος όταν κάνει μπάνιο τραγουδάει άριες επιπέδου Σκάλας του Μιλάνο. Πεπεισμένος ότι ένα τέτοιο ταλέντο δεν κρύβεται, ο Τζέρι αρπάζει την ευκαιρία να προωθήσει τον Τζανκάρλο, και ταυτόχρονα να ανανεώσει τη δική του καριέρα.
Ο Λεοπόλντο Πιζανέλο (Ρομπέρτο Μπενίνι), ένας απίστευτα βαρετός τύπος, ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως είναι ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στην Ιταλία, χωρίς όμως να ξέρει το γιατί. Σύντομα οι παπαράτσι ακολουθούν το κάθε του βήμα, ενώ η κάθε λεπτομέρεια γύρω από τη ζωή του, όπως τι προτιμάει για πρωινό και αν φοράει σώβρακο ή σλιπ, γίνονται θέματα φρενώδους ενδιαφέροντος για τα media. Καθώς ο Λεοπόλντο αρχίζει να συνηθίζει τη γοητεία των φλας, σταδιακά συνειδητοποιεί το κόστος της φήμης.
Ο νιόπαντρος Αντόνιο (Αλεσάντρο Τιμπέρι) φτάνει στη Ρώμη από την επαρχία, με την ελπίδα να εντυπωσιάσει τους συγγενείς του με τη αξιαγάπητη νεαρή του γυναίκα (Αλεσάντρα Μαστρονάρντι), ώστε να βρει μια καλή δουλειά στην πρωτεύουσα. Λόγω κάποιων κωμικών παρεξηγήσεων όμως το ζευγάρι χωρίζεται για μια ολόκληρη μέρα. Ο Αντόνιο αναγκάζεται τελικά να παρουσιάσει ως γυναίκα του μια χυμώδη συνοδό πολυτελείας, την Άννα (Πενέλοπε Κρουζ), ενώ η πραγματική του γυναίκα, η Μίλι, πολιορκείται ερωτικά από ένα γνωστό κινηματογραφικό αστέρα (Αντόνιο Αλμπανέζε).
Κι ενώ στη Ρώμη εκτυλίσσονται τόσες πολλές γοητευτικές ιστορίες, τα τέσσερα επεισόδια της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν μιλάνε για ανθρώπους που ζουν ρωμαϊκές περιπέτειες, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.
Είδος Ταινίας: κωμωδία | αισθηματική 
Σκηνοθέτης: Woody Allen
Σενάριο: Woody Allen
Ηθοποιοί: Woody Allen, Penélope Cruz and Jesse Eisenberg
Διάρκεια: 107' Λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2262308/
Trailer
Προβολή

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

The Campaign (2012)


Όταν ο Καμ Μπρέιντι (Γουίλ Φέρελ), για πολλά χρόνια μέλος του Κογκρέσου διαπράττει μια μεγάλη δημόσια γκάφα πριν τις επερχόμενες εκλογές, ένα ζευγάρι αδίστακτων συμβούλων βάζει απέναντί του έναν αντίπαλο υποψήφιο, ο οποίος διεκδικεί και αυτός την προτίμηση του εκλογικού σώματος στην Βόρεια Καρολίνα. Ο άνθρωπος τους: ο αφελής Μάρτι Χάγκινς (Ζακ Γαλιφιανάκης), διευθυντής του τοπικού γραφείου τουρισμού. Στην αρχή, ο Μάρτι φαίνεται να είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή, αλλά, με τη βοήθεια της υποστήριξης των νέων χορηγών του και του αδίστακτου υπεύθυνου της προεκλογικής του καμπάνιας, γρήγορα μετατρέπεται σε έναν ικανό υποψήφιο που θέτει σε αμφιβολία τη φαινομενικά σίγουρη εκλογή του χαρισματικό Καμ. Καθώς η ημέρα των εκλογών πλησιάζει και οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται πολύ κοντά στις δημοσκοπήσεις, οι λεκτικές ύβρεις κλιμακώνονται σε τραυματισμούς, και η μοναδική έγνοια τους είναι πως θα εξαφανίσουν από προσώπου γης ο ένας τον άλλο. Η ταινία "ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ" είναι μία κωμωδία λασπολογίας και πισώπλατων μαχαιρωμάτων από τον σκηνοθέτη του "Meet the Parents", Τζέι Ρόουτς, ο οποίος προσπαθεί να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το πολιτικό τσίρκο των καιρών μας, πηγαίνοντάς το ένα βήμα παραπέρα... διότι, ακόμα και αν είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι η ηθική των προεκλογικών εκστρατειών έχει πιάσει πάτο ... η ταινία αυτή έρχεται για να αποδείξει πως υπάρχει περιθώριο και για χειρότερα! 
Είδος Ταινίας: Κωμωδία 
Σκηνοθέτης: Jay Roach Σενάριο: Chris Henchy, Shawn Harwell Ηθοποιοί: Will Ferrell, Zach Galifianakis and Jason Sudeikis Διάρκεια: 95' Λεπτά Imdb: 6.4/10 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1790886/
Trailer
Προβολή

The Players (2012)- 6 + 1 Απιστίες



Φίλοι συνένοχοι, πολλές απατημένες σύζυγοι, σεξουαλικό «κόλλημα», απεγνωσμένες απόπειρες αποπλάνησης, Λολίτες, κατοικίδια σε κίνδυνο, ζευγάρια σε κρίση, Ανώνυμοι Άπιστοι σε συνεδρίες και τέλος μια κούρσα τεστοστερόνης στο Λας Βέγκας με απρόσμενη κατάληξη.
Σκηνοθεσία:Emmanuelle Bercot, Fred Cavayé
Συγγραφείς:Jean Dujardin, Stéphane Joly
Ηθοποιοί:Jean Dujardin, Gilles Lellouche and Lionel Abelanski
Η βαθμολογία:5.5
Είδη:Κωμωδία
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:14 του Ιουνίου 2012 (Ελλάδα) 
Διάρκεια:109 λεπτά 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2087850/




Trailer
Προβολή

Young Adult (2011)


Η βραβευμένη με Όσκαρ Charlize Theron υποδύεται την Μέιβις Γκάρι, μια συγγραφέα εφηβικών μυθιστορημάτων που επιστρέφει στη γενέτειρά της για να ξαναζήσει τις ένδοξες μέρες της και να διεκδικήσει τον ευτυχισμένα παντρεμένο πλέον έρωτα των γυμνασιακών της χρόνων ( Patrick Wilson). Η επιστροφή όμως αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ'όσο φανταζόταν και έτσι η Μέιβις δημιουργεί μια παράξενη σχέση συνεργασίας με έναν πρώην συμμαθητή της (Patton Oswalt) που ομοίως δεν έχει ξεπεράσει την εφηβεία.
Είδος Ταινίας:Κωμωδία | Δράμα
Πρεμιέρα:16 Δεκ. 2011 (USA)
Σκηνοθέτης:Jason Reitman
Σενάριο:Diablo Cody
Ηθοποιοί:Charlize Theron , Patton Oswalt , Patrick Wilson
Διάρκεια:94'
Young Adult (2011) on IMDb
6.4/1045,534 votes

Trailer
Προβολή

Drive (2011)


Ο Οδηγός κάνει δύο δουλειές: την μέρα εργάζεται σαν κασκαντέρ σε ταινίες και τη νύχτα οδηγεί αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε ληστείες. Δεν έχει σημασία σε ποια από τις δυο εργασίες βρίσκεται, ο Οδηγός νιώθει άνετα μόνο πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Η ζωή του αλλάζει όταν γνωρίζει την Αϊρένε και τον γιό της Μπενίσιο...
Είδος ταινίας: Action | Crime
Βαθμολογία: 8.8/10 (4,275)
Σκηνοθεσία: Nicolas Winding Refn
Σενάριο: Hossein Amini, James Sallis
Ηθοποιοί: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Albert Brooks
Πρεμιέρα (GR): 22/09/11
Χώρα παραγωγής: USA




Trailer
Προβολή

Gangster Squad (2013)

Λος Άντζελες, 1949 - Ο αδίστακτος μαφιόζος Μίκι Κοέν (Σον Πεν) έχει πάρει τον έλεγχο της πόλης, αποκτώντας περιουσία από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και κάθε στοίχημα που παίζεται στα δυτικά του Σικάγο. Κι όλα αυτά, απολαμβάνοντας την προστασία όχι μόνο των πρωτοπαλίκαρών του, αλλά της αστυνομίας και των πολιτικών που κρατάει στο χέρι. Με τόση δύναμη, είναι εύκολο να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους αστυνομικούς της πιάτσας... εκτός ίσως, από μια μικρή μυστική ομάδα της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, με επικεφαλής τον Αστυνόμο Τζον Ο΄Μάρα (Τζος Μπρόλιν) και τον Τζέρι Γούτερς (Ράιαν Γκόσλινγκ), που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν τον κόσμο του Κοέν.
Είδος Ταινίας:Δράση | Έγκλημα | Δράμα | Θρίλερ
Σκηνοθεσία:Ruben Fleischer
Σενάριο:Will Beall, Paul Lieberman
Ηθοποιοί:Emma Stone, Ryan Gosling, Josh Brolin, Sean Penn
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:24 Ιαν του 2013 (Ελλάδα)
βαθμολογία:7.0/10
Διάρκεια:113'
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1321870/
Trailer
Προβολή

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Silent Hill (2006-2012)

Silent Hill I (2006)

Η Ρόουζ δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι η κόρη της Σάρον πεθαίνει από μια θανατηφόρα ασθένεια. Φεύγουν μαζί σε αναζήτηση ενός θεραπευτή, καταλήγουν όμως στη μυστηριώδη και έρημη πόλη που ονομάζεται "Silent Hill". Η μικρή Σάρον εξαφανίζεται και η μητέρα της την αναζητά απεγνωσμένα. Στην πορεία, θα ανακαλύψει ότι η πόλη κατοικείται από διάφορα πλάσματα και πυκνό σκοτάδι. Τα ανθρώπινα όντα που έχουν απομείνει είναι παγιδευμένα και παλεύουν με το σκοτάδι. Με τη βοήθεια ενός αστυνομικού, η Ρόουζ ψάχνει να βρει τη μικρή, ενώ παράλληλα μαθαίνει περισσότερα για την ιστορία της πόλης και ότι η κόρη της είναι πιόνι σε ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι.
Σκηνοθεσία:Christophe Gans
Συγγραφείς:Roger Avary
Ηθοποιοί:Radha Mitchell, Laurie Holden and Sean Bean
Η βαθμολογία:6.5
Είδη:Περιπέτεια | Τρόμου
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:27 Απρ 2006 (Ελλάδα)
Διάρκεια:125 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0384537/

Silent Hill: Revelation II (2012)

Η ιστορία της Χέδερ Μέισον που για πολλά χρόνια ζούσε κυνηγημένη με τον πατέρα της, πάντα ένα βήμα μπροστά από επικίνδυνες δυνάμεις που εκείνη δεν καταλάβαινε. Τώρα, στα 18α γενέθλιά της, η Χέδερ στοιχειώνεται από φριχτούς εφιάλτες και την εξαφάνιση του πατέρα της, για να ανακαλύψει ότι δεν είναι πραγματικά αυτή που μέχρι τώρα νόμιζε. Η αποκάλυψη αυτή την παρασύρει όλο και πιο βαθιά, σε έναν δαιμονικό κόσμο που απειλεί να την παγιδεύσει μια για πάντα στο Silent Hill.
Σκηνοθεσία:Michael J. Bassett
Συγγραφείς:Michael J. Bassett
Ηθοποιοί:Sean Bean, Kit Harington and Radha Mitchell
Η βαθμολογία:-
Είδη:Τρόμου | μυστηρίου | θρίλερ
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:26 Οκτ. του 2012 (ΗΠΑ)
Διάρκεια:- λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0938330/

Project X (2012)

Το Project X παρακολουθεί τρεις φαινομενικά ανώνυμους τελειόφοιτους λυκείου, στην προσπάθεια τους να γίνουν δημοφιλείς στο σχολείο. Η ιδέα τους; Απλή και αθώα: να κάνουν ένα πάρτι που δεν θα ξεχάσει κανείς... τίποτα όμως δεν μπορεί να τους προετοιμάσει γι αυτή τη βραδιά. Σε χρόνο ρεκόρ, το πάρτι θα το μάθουν οι πάντες, σε μια βραδιά που όνειρα θα καταστραφούν, ονόματα θα κηλιδωθούν και θρύλοι θα γεννηθούν. Το Project X είναι μια προειδοποίηση σε γονείς και αστυνομία παντού. Ο Νίμα Νουριζάντε κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, σε μια παραγωγή του Τοντ Φίλιπς (The Hangover, The Hangover 2)
Σκηνοθεσία:Nima Nourizadeh
Συγγραφείς:Matt Drake , Michael Bacall
Ηθοποιοί:Thomas Mann, Oliver Cooper and Jonathan Daniel Brown
Η βαθμολογία:6.6
Είδη:Κωμωδία
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:5 Απρ., 2012 (Ελλάδα)
Διάρκεια:88 λεπτά

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

The Collector (2009)


Απελπισμένος να εξοφλήσει το χρέος του στην πρώην σύζυγό, ένας πρώην απατεώνας σχεδιάζει μία ληστεία στο νέο εξοχικό του εργοδότη του, αγνοώντας ότι ένας άλλος εγκληματίας στοχεύει επίσης το ίδιο ακίνητο, που είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από θανατηφόρες παγίδες.
Είδος Ταινίας:Θρίλερ, Τρόμου, Εγκλήματος, Μυστήριο
Επίσημη Πρεμιέρα:31-07-2009
Σκηνοθέτης:Marcus Dunstan
Σενάριο:Patrick Melton, Marcus Dunstan
Ηθοποιοί:Madeline Zima, Andrea Roth, Daniella Alonso, Robert Wisdom, Josh Stewart, Michael Reilly Burke, Gregory Alan Williams
Έτος Παραγωγής: 2009
Διάρκεια: 90 min
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0844479/ 
βαθμολογία:6.2 


Trailer
Προβολή

Thor Legend of The Magical Hammer (2013)


Ένας έφηβος με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ένα μαγικό όπλο, συμμαχεί με μια ομάδα θεών ενάντια στην σατανική βασίλισσα και την στρατιά γιγάντων της.
Είδος Ταινίας:Κινούμενα Σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία
Πρεμιέρα:14 Οκτώβρη 2011 (Ισλανδία)
Σκηνοθέτης:Óskar Jónasson, Toby Genkel
Σενάριο:Mick Casale,Friðrik Erlingsson
Ηθοποιοί:Justin Gregg, Paul Tylak, Nicola Coughlan 
Διάρκεια:80'
Thor: Legend of the Magical Hammer (2011) on IMDb
5.0/10390 votes







Trailer
Προβολή

The Place Beyond The Pines (2012)


Ο Λουκ (Ράιαν Γκόσλινγκ) είναι ένας μοτοσικλετιστής κασκαντέρ, που περιοδεύει με ένα θίασο από πόλη σε πόλη, κάνοντας το λεγόμενο «γύρο του θανάτου». Στο πέρασμα του από το Σενέκταντυ, στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, θα θελήσει να ξαναβρεί μια χαμένη του αγάπη, τη Ρομίνα (Εύα Μέντες). Εκεί θα ανακαλύψει ότι όσο έλειπε, απέκτησε ένα γιο, το Τζέισον. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τη ζωή στους δρόμους, και να βρει μια νέα δουλειά για να συντηρήσει την οικογένεια που μόλις ανακάλυψε ότι έχει. Ο νέος του εργοδότης (Μπεν Μέντελσον) βλέπει φιλοδοξία και ταλέντο στο νέο του υπάλληλο, και τον εμπλέκει σε μια σειρά τραπεζικών ληστειών, κάτι που θα τον τοποθετήσει έτσι, υπό τη στενή επίβλεψη ενός φιλόδοξου αστυνομικού, του Έιβερι Κρος (Μπράντλεϋ Κούπερ). Ο Έιβερι, εργάζεται σε ένα πλήρως διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα, δεχόμενος εντολές από το Ντε Λούκα (Ρέι Λιόττα). Παλεύει κι εκείνος με τη σειρά του να βρει ισορροπίες μεταξύ της επαγγελματικής και
προσωπικής του ζωής, και να στηρίξει τη σύζυγο του και το μικρό τους παιδί. Η αντιπαράθεση των δύο αντρών θα αντηχήσει και στις επόμενες γενιές. Οι γιοι τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την μοιραία κοινή κληρονομιά τους.
Είδος Ταινίας:Έγκλημα, Δράμα   
Πρεμιέρα:11 Απριλίου του 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Derek Cianfrance
Σενάριο:Derek Cianfrance, Ben Coccio
Ηθοποιοί:Ryan Gosling, Bradley Cooper, Rose Byrne, Eva Mendes
Διάρκεια:140'
The Place Beyond the Pines (2012) on IMDb
7.7/1025,489 votes
Trailer
Προβολή

Da Vinci's Demons (2013)


«Da Vinci’s Demons» σας ταξιδεύει στη μαγευτική Φλωρεντία όπου ο χαρισματικός εφευρέτης βρίσκεται στη μέση μιας «καταιγίδας» που ετοιμάζεται να ξεσπάσει εδώ και αιώνες. Μια διαμάχη μεταξύ αλήθειας και ψεύδους, θρησκείας και λογικής, παρελθόντος και μέλλοντος. Οι φιλοδοξίες του στρέφονται εναντίον του από τους αντιπάλους του και τον παγιδεύουν σε ένα παιχνίδι αποπλάνησης και σύμφωνα με τους κανόνες του, αυτοί που τον έχουν περισσότερη ανάγκη είναι στην πραγματικότητα οι εχθροί του! Ο Leonardo (Tom Riley) πρέπει να παλέψει απέναντι στους εχθρούς που χρησιμοποιούν την ιστορία για να αποκρύψουν την αλήθεια. Ένας ήρωας, οπλισμένος μόνο με την ιδιοφυία του πρέπει να βγει αλώβητος από το σκοτάδι.
Είδος Ταινίας:Δράμα,Ιστορία,Περιπέτεια,Φαντασίας
Πρεμιέρα:2013 (ΗΠΑ)
Σκηνοθεσία:David S. Goyer, Jamie Payne and Paul Wilmshurst
Σενάριο:David S. Goyer
Ηθοποιοί:Tom Riley, Laura Haddock and Ian Pirie
Διάρκεια:50'
Da Vinci's Demons (2013) on IMDb
8.2/108,194 votes
Trailer 
Προβολή

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)


H Άντι, μια γλυκιά δημοσιογράφος, γράφει στο γυναικείο περιοδικό «Composure», και είναι υπεύθυνη της στήλης «How to». Το επόμενο θέμα που καλείται να φέρει εις πέρας είναι το «How to lose a guy in 10 days». Κοινώς, να δοκιμάσει σε έναν άντρα - «πειραματόζωο» όλα τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και ωθούν τους άντρες στο να τις παρατήσουν. Από την άλλη, ο Ben είναι ένας διαφημιστής που στοιχηματίζει με έπαθλο μια πολύ σημαντική συμφωνία ότι μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κοπέλα να τον ερωτευτεί εντός δέκα ημερών.
Είδος Ταινίας:Κωμωδία|Αισθηματική
Πρεμιέρα:9 Μαΐου 2003 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Donald Petrie
Σενάριο:Michele Alexander,Jeannie Long
Ηθοποιοί:Kate Hudson, Matthew McConaughey, Kathryn Hahn
Διάρκεια:116'
How to Lose a Guy in 10 Days (2003) on IMDb
6.2/1087,589 votes
Trailer
Προβολή

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Hannibal (2013)


Ο Will Graham είναι ένας ταλαντούχος εγκληματολόγος του FBI που κυνηγά έναν κατά συρροή δολοφόνο.Ο μοναδικός τρόπος σκέψης του, του δίνει την εκπληκτική ικανότητα να κατανοεί τον καθέναν ακόμα και τους ψυχοπαθείς!Καταλαβαίνει τι ιντριγκάρει τα δολοφονικά τους ένστικτα, αλλά αυτή τη φορά ο νους του διεστραμμένου δολοφόνου που καταδιώκει, είναι υπερβολικά περίπλοκος ακόμα και για τον Will κι έτσι αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Δρ. Lecter, ενός εκ των κορυφαίων και πιο διακεκριμένων ψυχιάτρων της χώρας.
Είδος Ταινίας:Έγκλημα | Δράμα | Τρόμου
Πρεμιέρα:2013 (ΗΠΑ) 
Δημιουργός:Bryan Fuller
Ηθοποιοί:Hugh Dancy, Laurence Fishburne, Mads Mikkelsen, Caroline Dhavernas
Διάρκεια:43'

8.3/1014,578 votes
Προβολή

Pirates Of The Caribbean Collection

Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl (2003)


Ο πειρατής Τζακ Σπάροου και ο Γουίλ Τέρνερ αναζητούν το «Μαύρο Μαργαριτάρι», το καταραμένο πλοίο του πειρατή Μπαρμπαρόσα. Ο τελευταίος έχει απαγάγει την κόρη του πειρατή, την Ελίζαμπεθ, η οποία έχει μαζί της το μαγικό φυλακτό. Ο Μπαρμπαρόσα ελπίζει να απαλλαχθεί από μια κατάρα που τον έχει μετατρέψει σε νεκροζώντανο, προηγουμένως όμως απαιτείται η θυσία της Ελίζαμπεθ. 
Διάρκεια:143 min
Είδος:Action | Adventure | Fantasy
Πρώτη προβολή:12 September 2003 (Greece)






Τrailer
Προβολή

Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest (2006)


 

Η Elisabeth νομίζει ότι βιώνει την χειρότερη στιγμή της ζωής της, όταν την ημέρα του γάμου της βρέχει ακατάπαυστα και ο γαμπρός φαίνεται να έχει γίνει άφαντος. Μακάρι να ήταν μόνο αυτές οι έγνοιες της: μετά από τη σύλληψη της από τις αρχές διαπιστώνει ότι ο αγαπημένος της Will και η ίδια έχουν καταδικαστεί σε θάνατο, επειδή βοήθησαν τον Jack Sparrow να αποδράσει.Ο τελευταίος πάλι έχει να ασχοληθεί με τα δικά του προβλήματα, καθώς η ώρα να ξεπληρώσει το χρέος του στο νεκροζώντανο καπετάνιο του Ιπτάμενου Ολλανδού έχει φτάσει. Και το τίμημα δεν είναι τίποτα άλλο από την ίδια του την ψυχή.
Διάρκεια:151 min
Είδος:Action | Adventure | Fantasy 
Πρώτη προβολή:24 August 2006 (Greece)

Trailer
Προβολή

 Pirates Of The Caribbean: At World’s End (2007)



 Μετά την «Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού» και το «Σεντούκι του Νεκρού», οι Πειρατές της Καραϊβικής σαλπάρουν με την ίδια πάντα επιτυχημένη ομάδα… για την οριστική τους περιπέτεια!
O Γουίλ, η Ελίζαμπεθ και ο Κάπτεν Μπαρμπόσα κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να ελευθερώσουν τον αρχιπειρατή Τζακ Σπάροου από την παγίδα που του έστησε το σεντούκι του Ντέιβι Τζόουνς. Εν τω μεταξύ, το τρομακτικό στοιχειωμένο πλοίο, ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» και ο Ντέιβι Τζόουνς σπέρνουν την καταστροφή στις Εφτά Θάλασσες… Σαλπάροντας στην απάτη, την προδοσία και τους ταραγμένους ωκεανούς, οι ήρωες πρέπει να ανοίξουν δρόμο μέχρι την εξωτική Σιγκαπούρη και να αντιμετωπίσουν τον πονηρό Κινέζο πειρατή Σάο Φενγκ.
Προχωρώντας πια προς το τέλος του κόσμου, ο καθένας πρέπει να διαλέξει πλευρά στην τελική, απόλυτη μάχη – όχι μόνο για να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, αλλά και το ίδιο το μέλλον της άλλοτε ανέμελης πειρατικής ζωής…
Διάρκια:169 min
Είδος:Action | Adventure | Fantasy 
Πρώτη προβολή:24 May 2007 (Greece)
Trailer
Προβολή


Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)



Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου μπλέκει σε νέες περιπέτειες, όταν συναντά την Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του. Σαστισμένος από την αναπάντεχη επανεμφάνισή της στη ζωή του, κι ενώ προσπαθεί να καταλάβει αν εκείνο που την τράβηξε κοντά του είναι η… ακαταμάχητη γοητεία του ή η σφοδρή της επιθυμία να ανακαλύψει την θρυλική “Πηγή της Αιώνιας Νιότης”, ο Τζακ καταλήγει αιχμάλωτος του φοβερού και τρομερού Μαυρογένη – του κουρσάρου που τρέμουν όλοι οι πειρατές! Στα μάτια του Τζακ, ωστόσο, η πανούργα Αντζέλικα φαντάζει πολύ πιο επικίνδυνη από τον διαβόητο αρχιπειρατή...
Ξένος τίτλος : Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Είδος Ταινίας : Action | Adventure | Fantasy
Χώρα Παραγωγής : USA
Επίσημη Πρεμιέρα : 19 May 2011 (Greece)
Σκηνοθέτης : Rob Marshall Σεναριογράφος : Ted Elliott, Terry Rossio Ηθοποιοί : Johnny Depp, Penelope Cruz and Ian McShane
Trailer
Προβολή

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

The Host (2013)


ΤΟ ΣΩΜΑ μας μεταφέρει στο μέλλον, όπου ο πλανήτης Γη έχει καταληφθεί από έναν αθέατο εχθρό, φιλειρηνικά εξωγήινα όντα γνωστά ως Ψυχές, τα οποία καταλαμβάνουν το μυαλό των ανθρώπων. Η Μέλανι Στράιντερ, υποψήφια για Oscar® Σαουάρς Ρόναν, ένας από τους τελευταίους ελεύθερους ανθρώπους, ξεκινά έναν αγώνα αντίστασης απέναντι στους εισβολείς, διακινδυνεύοντας τα πάντα με στόχο να σώσει τον εαυτό της και τους ανθρώπους που αγαπά – τον Τζάρεντ (Μαξ Άιρονς), τον Ίαν (Τζέικ Άμπελ), τον αδελφό της Τζέιμι (Σάντλερ Καντέρμπουρι) και τον θείο της Τζεμπ (Γουίλιαμ Χαρτ), αποδεικνύοντας ότι η αγάπη επικρατεί όλων σε έναν επικίνδυνο νέο κόσμο.
Είδος Ταινίας:Περιπέτειας/Φαντασίας/Δράσης
Πρεμιέρα:Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013
Σκηνοθεσία:Andrew Niccol
Σενάριο:Andrew Niccol/Stephenie Meyer
Ηθοποιοί:Saoirse Ronan, Diane Kruger, Max Irons,Rachel Roberts
Διάρκεια:125'
The Host (2013) on IMDb
5.8/1015,157 votes
Trailer
Προβολή

Side Effects (2013)


Το Side Effects (πρώην The Bitter Pill) είναι η νέα και ίσως προτελευταία ταινία του Steven Soderbergh. Ένα ψυχολογικό θρίλερ με κεντρικό χαρακτήρα την Emily Hawkins (Rooney Mara) μια νέα γυναίκα που εν αναμονή της επιστροφής του συζύγου της (Channing Tatum) από τη φυλακή καταφεύγει στα ψυχοφάρμακα που της χορηγεί ο γιατρός της (Jude Law). Σύντομα ωστόσο η εξάρτηση θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Είδος Ταινίας:Δράμα|Εγκλήματος|Θρίλερ
Πρεμιέρα:7 Μάρ 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Steven Soderbergh
Σενάριο:Scott Z. Burns (screenplay)
Ηθοποιοί:Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law  
Διάρκεια:106'
Side Effects (2013) on IMDb
7.3/1018,823 votes

Trailer
Προβολή

Beautiful Creatures (2013)


Ο συνεσταλμένος μα πανέξυπνος έφηβος Ίθαν Γουέιτ βασανίζεται από το ίδιο μυστηριώδες όνειρο για καιρό. Η εκπληκτικά διαφορετική Λένα Ντουκέιν, έχει μόλις μετακομίσει στη μικρή πόλη Γκάτλιν και κρύβει ένα φοβερό μυστικό. Ένας θνητός Ρωμαίος και μια μάγισσα Ιουλιέτα σε μια ιστορία ενηλικίωσης γύρω από την πραγματική μας ταυτότητα - μια μοντέρνα μυθολογία που εκτυλίσσεται σε μια γοτθική, βαθιά θρησκευόμενη επαρχία του Νότου, ανάμεσα στους πνιγμένους στην άναρχη βλάστηση κήπους, στους θολούς βάλτους και στα φαντάσματα του Αμερικανικού Εμφυλίου. Κάποιες αγάπες είναι μοιραίες. Άλλες είναι καταραμένες.
Είδος Ταινίας:Δράμα,Φαντασίας,Aισθηματική
Πρεμιέρα:28 Φεβ 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθεσία:Richard LaGravenese
Σενάριο:Richard LaGravenese, Kami Garcia, Margaret Stohl
Ηθοποιοί:Emmy Rossum, Emma Thompson, Jeremy Irons, Thomas
Mann
Διάρκεια:124'
Beautiful Creatures (2013) on IMDb
6.1/1012,922 votes

Trailer
Προβολή

Texas Chainsaw 3D (2013)


Ο σκηνοθέτης Τζον Λούσενχοπ ("Takers") χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3D για να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή σε μια από τις πιο τρομακτικές ιστορίες όλων των εποχών. Το κλασικό θρίλερ των ‘70s, "Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι", επιστρέφει σε ένα τρισδιάστατο remake, με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Μόσλεϊ ("Halloween").Η Χέδερ ξεκινά ένα οδικό ταξίδι στο Τέξας, με το αγόρι της και την παρέα τους, με σκοπό να δει το σπίτι που κληρονόμησε από τη γιαγιά της. Εκπλήσσεται όταν ανακαλύπτει πως το σπίτι αυτό είναι μια τεράστια έπαυλη. Η πραγματική έκπληξη όμως έχει να κάνει με αυτό που κρύβεται εκεί μέσα.
Είδος Ταινίας:Τρόμου,Θρίλερ
Πρεμιέρα:10 Ιαν, 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:John Luessenhop
Σενάριο:Adam Marcus (screenplay), Debra Sullivan
Ηθοποιοί:Alexandra Daddario, Trey Songz, Scott Eastwood
Διάρκεια:92'
Texas Chainsaw 3D (2013) on IMDb
4.9/1010,362 votes
Trailer
Προβολή

Storage 24 (2012)


Η συντριβή ενός στρατιωτικου αεροπλάνου ελευθερώνει ενα απόρρητο μυστικό. Τέσσερις φίλοι σε μια αποθήκη θα βρεθούν αντιμέτωποι με εναν θανάσιμο εχθρο. Άραγε θα καταφέρουν να δραπετεύσουν;
Είδος Ταινίας:Sci-Fi,Τρόμου
Πρεμιέρα:29 Ιουν, 2012 (UK)
Σκηνοθέτης:Johannes Roberts
Σενάριο:Noel Clarke , Davie Fairbanks
Ηθοποιοί:Noel Clarke , Colin O'Donoghue , Antonia Campbell-Hughes  
Διάρκεια:87'
Storage 24 (2012) on IMDb
4.3/102,408 votes





Trailer
Προβολή

Augustine (2012)


Εποχή της Μπελ-Επόκ. Η 19χρονη Ογκουστίν είναι υπηρέτρια σε πλούσιο σπίτι του Παρισιού και παθαίνει νευρικό κλονισμό κατά το σερβίρισμα ενός δείπνου. Την πηγαίνουν άμεσα στο ψυχιατρείο Πιτιέ-Σαλπερτιέρ, όπου εκεί οι γυναίκες τυγχάνουν της «παραδοσιακής» διάγνωσης της υστερίας. Όταν η Ογκουστίν παθαίνει νέο κλονισμό, τραβάει την προσοχή του Δρ Σαρκό, ο οποίος την υποβάλει σε νευρολογικά πειράματα, συμπεριλαμβανομένου του υπνωτισμού. Σύντομα, η σχέση ασθενή και γιατρού αρχίζει να γίνεται πολύ στενή κι ο γιατρός βλέπει πλέον στην Ογκουστίν μια γυναίκα με χαρίσματα κι ομορφιά.
Είδος Ταινίας:Δράμα  
Πρεμιέρα:7 του Νοέμβρη, 2012 (Γαλλία)
Σκηνοθέτης:Alice Winocour
Σενάριο:Alice Winocour
Ηθοποιοί:Vincent Lindon, Soko, Chiara Mastroianni
Διάρκεια:101'
Augustine (2012) on IMDb
5.9/10157 votes
Trailer
Προβολή

The Company You Keep (2012)


Ένα θρίλερ με επίκεντρο έναν πρώην ακτιβιστή της οργάνωσης Weather Underground που προπαθεί να ξεφύγει από ένα δημοσιογράφο που έχει ανακαλύψει την ταυτότητά του.
Είδος Ταινίας:Θρίλερ 
Πρεμιέρα:11 του Ιούλη του 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Robert Redford
Σενάριο:Lem Dobbs (screenplay), Neil Gordon
Ηθοποιοί:Robert Redford, Nick Nolte, Stanley Tucci
Διάρκεια:125'
The Company You Keep (2012) on IMDb
6.3/104,003 votes







Trailer
Προβολή

The Day (2011)


Ο ανοιχτός πόλεμος κατά της ανθρωπότητας μαίνεται. Η ιστορία ακολουθεί 5 επιζώντες για ένα 24ωρο και την προσπάθεια επιβίωσής του.
Είδος Ταινίας:Sci-Fi,Τρόμου,Δράμα
Πρεμιέρα:29 Αυγούστου του 2012 (USA)
Σκηνοθεσία:Douglas Aarniokoski
Σενάριο:Luke Passmore
Ηθοποιοί:Shawn Ashmore, Ashley Bell, Michael Eklund, Cory Hardrict 
Διάρκεια:87'
The Day (2011) on IMDb
5.2/105,600 votes




Trailer
Προβολή

Απ' τα Κόκαλα Βγαλμένα (2011)


Ο ειδικευόμενος ορθοπεδικός γιατρός Γιώργος Σπυράτος ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα στο φανταστικό Γενικό Ορθοπεδικό Νοσοκομείο «Άγιοι Πάντες», κάπου στις παρυφές της Αθήνας. Εκεί θα ανακαλύψει πως ο νοσοκομειακός πληθυσμός, από τους γιατρούς, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους νοσηλευτές, μέχρι τους ασθενείς, είναι όλοι αναγκασμένοι να αντιπαρατίθενται χορεύοντας τον χορό μιας κωμικοτραγικής καθημερινότητας.
Είδος Ταινίας:Κωμωδία
Πρεμιέρα:31 του Μαρτίου, 2011 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Σωτήρης Γκορίτσας
Σενάριο:Γιώργος Δενδρινός,Σωτήρης Γκορίτσας
Ηθοποιοί:Κώστας Μπερικόπουλος , Γιώτα Φέστα , Χάρης Φραγκούλης 
Διάρκεια:89'
Ap' ta kokala vgalmena (2011) on IMDb
6.3/10188 votes


Trailer
Προβολή