Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

The Expatriate (2012)


Το The Expatriate είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ με τον Aaron Eckhart να υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τη 15χρονη κόρη του. Προσλαμβάνεται ως υπεύθυνος ασφαλείας μιας πολυεθνικής στο Βέλγιο άλλα όταν φτάνει εκεί βρίσκει την εταιρία να μην υπάρχει πια, τους εργαζόμενους εξαφανισμένους και έναν επαγγελματία δολοφόνο να κυνηγάει για να σκοτώσει αυτόν και την κόρη του. Πατέρας και κόρη τρέχουν για να σωθούν ενώ προσπαθούν να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά αφού η κόρη μαθαίνει για το παρελθόν του πάτερα.
Σκηνοθεσία:Philipp Stölzl
Σενάριο:Arash Amel
Ηθοποιοί:Άαρον Έκχαρτ, Όλγα Κιριλένκο, Λιάνα Λιμπεράτο
Είδος ταινίας:Δράση |θρίλερ
Βαθμολογία:6.0
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:21 Σεπτέμβρη 2012 (Ταϊβάν)
διάρκεια:85'
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1645155/
Trailer

End of Watch (2012)


Μια περιπέτεια με επίκεντρο τη μακροχρόνια φιλία και συνεργασία δύο αστυνομικών. Μια ισχυρή ιστορία οικογένειας, φιλίας, αγάπης, τιμής και θάρρους, με τον υποψήφιο για Όσκαρ Τζέικ Τζίλενχαλ και τον Μάικλ Πένια που υποδύονται τους νέους αστυνομικούς Taylor και Zavala καθώς περιπολούν στους πιο μοχθηρούς δρόμους, στα νοτιοκεντρικά του Λος Άντζελες. Δίνοντας την ιστορία με συγκλονιστική αμεσότητα σε πρώτο πρόσωπο, η δράση ξετυλίγεται μέσω βίντεο από τις φορητές κάμερες υψηλής ευκρίνειας των αστυνομικών, τα μέλη συμμοριών, τις κάμερες παρακολούθησης, και τους πολίτες που βρίσκονται στη γραμμή του πυρός δημιουργώντας ένα καθηλωτικό πορτρέτο των πιο επικίνδυνων γωνιών της πόλης, όπου οι αστυνομικοί διακινδυνεύουν τη ζωή τους εκεί κάθε μέρα, πληρώνοντας το ανάλογο τίμημα αυτοί και οι οικογένειές τους.
Είδος Ταινίας:Αστυνομική, Δράσης, Περιπέτεια, Δράμα, Μυστηρίου, Θρίλερ
Ελληνική Πρεμιέρα: Άγνωστη
Σκηνοθέτης:David Ayer
Σενάριο: David Ayer
Ηθοποιοί:Anna Kendrick,Jake Gyllenhaal,Frank Grillo,America Ferrera
Διάρκεια: 109' Λεπτά
βαθμολογία:7,7
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:21 Σεπτέμβρη 2012 (ΗΠΑ)
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1855199/
Trailer

Doodslag (2012)



Το ασθενοφόρο του Μαξ ακινητοποιείται από μια μικρή συμμορία της οποίας ο φίλος έχει τραυματιστεί ελαφρά. Ο Μαξ που έχει ειδοποιηθεί να πάει σε μια γυναίκα που έχει επιπλοκές στον τοκετό, χτυπάει ένα αγόρι στην προσπάθειά του να ελευθερώσει το δρόμο. Το αγόρι πεθαίνει στο νοσοκομείο, ενώ στο διπλανό δωμάτιο το νεογέννητο και η μητέρα διασώζονται. Είναι ο Μαξ ήρωας ή δολοφόνος;
Σκηνοθεσία:Pieter Kuijpers
Σενάριο:Marcel Lenssen
Ηθοποιοί:Theo Maassen, Gijs Scholten van Aschat, Maryam Hassouni, Najib Amhali
Είδος ταινίας:θρίλερ
Βαθμολογία: 6.7/10 (1,315)
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:12 του Ιανουαρίου 2012 (Ολλανδία)
διάρκεια:146'
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2125496/

Trailer

House at the End of the Street (2012)


Μια μητέρα και η κόρη της μετακομίζουν σε μια νέα κοινότητα και ανακαλύπτουν ότι δίπλα τους βρίσκεται ένα σπίτι με σκοτεινό παρελθόν. Πριν χρόνια, σε ένα τραγικό περιστατικό, μια ψυχωτική νεαρή κοπέλα δολοφόνησε τους γονείς της. Ενώ οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι η κοπέλα εξαφανίστηκε μετά τη βάναυση δολοφονία, οι νεοαφιχθείσες γυναίκες δεν αργούν να διαπιστώσουν πως η ιστορία του καταραμένου αυτού σπιτιού δεν έχει κλείσει οριστικά.
Ηθοποιοί:Jennifer Lawrence,Max Thieriot,Elisabeth Shue,Gil Bellows,Nolan Gerard Funk
Σκηνοθέτης:Mark Tonderai
Συγγραφείς:David Loucka
Διάρκεια:101 λεπτά
Πρεμιέρα:06-12-12(Ελλάδα)
Είδη:τρομου/θριλερ
βαθμολογία:5.5
Χώρα:ΗΠΑ | Καναδάς
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1582507/
Trailer

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

The Dictator (2012)



Ο Πρόεδρος Obama το είπε ξεκάθαρα. Εδώ και 40 χρόνια ο λαός της Wadija ζει υπό το τυραννικό καθεστώς του. Η Hillary σήμανε την ώρα για να πληρώσει το τίμημα. Ο πρωθυπουργός Cameron υπογράμμισε τη σημασία της συνέχισης των νατοϊκών επιχειρήσεων εναντίον του. Κι όμως, σε πείσμα της Δύσης, ο στρατηγός Aladeen (Sasha Baron Cohen) είναι ακόμη εδώ και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου η Δημοκρατία να μην εγκαθιδρυθεί ποτέ στη χώρα που τόσο αγαπά να καταπιέζει...
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η συνεργασία τους πάντοτε μεταφράζεται σε επιτυχίες πολλών εκατομμυρίων (Borat, Bruno) οπότε η νέα ταινία του Larry Charles (στη σκηνοθεσία) και του βραβευμένου με Χρυσή Σφαίρα Sacha Baron Cohen (στο σενάριο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο) είναι ήδη πολυαναμενόμενη και συνιστά εγγύηση για πολλά γέλια. Ο Cohen σαρώνει και πάλι τα πάντα στο πέρασμά του με τον μοναδικό του τρόπο σε άλλη μια κωμωδία εξωφρενικών καταστάσεων, υποδυόμενος έναν έκπτωτο δικτάτορα που προσπαθεί να ξανακερδίσει την ηγεμονία του από έναν βοσκό που, λόγω ομοιότητας, παίρνει τη θέση του, αλλά και να αποτρέψει κάθε προσπάθεια εγκαθίδρυσης της δημοκρατίας στη χώρα του. Μια ταινία βασισμένη σε ένα βιβλίο του... Σαντάμ Χουσεΐν!
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:83 λεπ.
Ratings: 6.8/10
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 19 July 2012 (Greece)
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Larry Charles
ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: Sacha Baron Cohen,Alec Berg
ΕΙΔΟΣ: κωμωδία
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Sacha Baron Cohen,John C.Reilly,Ben Kingsley,Megan Fox,Anna Faris
imdb: http://www.imdb.com/title/tt1645170/
Trailer

ParaNorman (2012)



Δεν είναι Τιμ Μπάρτον, είναι ένα καλοφτιαγμένο και διασκεδαστικό animation για μεγάλα παιδιά που αγαπούν το μεταφυσικό τρόμο...
Ένα μικρό αγόρι, ο 11χρονος Νόρμαν, μοιάζει να είναι υπέρ του δέοντος επικοινωνιακό, δεδομένου πως δεν σταματά ποτέ να ακούει και να συνδιαλέγεται με κόσμο... ιδίως μάλιστα με το υπερπέραν και συγκεκριμένα με τους νεκρούς (φαντάσματα, ζόμπι, μάγισσες) που φαίνεται να τον προτιμούν ιδιαιτέρως. Μάλιστα, πολλές φορές, η παρέα του από το υπερπέραν είναι προτιμότερη από την ίδια του την οικογένεια που φαίνεται να τον θεωρεί, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, φρικιό. Όταν ο Νόρμαν καλείται να σταματήσει την κατάρα μιας κακιάς μάγισσας που απειλεί να ξυπνήσει τους νεκρούς από τον αιώνιο ύπνο, ολόκληρη η πόλη, αναγκαστικά, αναγνωρίζει τις μεταφυσικές του δυνάμεις και επαφίεται σε αυτές ώστε να σωθεί.
Είδος Ταινίας: Animation | περιπέτεια |κωμωδία
Ελληνική Πρεμιέρα: 13 September 2012
Σκηνοθέτης: Chris Butler, Sam Fell
Σενάριο: Chris Butler
Ηθοποιοί: Kodi Smit-McPhee, Anna Kendrick and Christopher Mintz-Plasse
Διάρκεια: 92' Λεπτά
Imdb: 7.5/10
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1623288/
Trailer
Προβολή

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Excision (2012)



Μια νεαρή κοπέλα, μαθήτρια λυκείου, με τάσεις σχιζοφρένειας και φιλοδοξία να σταδιοδρομήσει στην ιατρική, ξεφεύγει από κάθε έλεγχο για να κερδίσει την εύνοια της αυταρχικής μητέρας της. Ένα ανεξάρτητο θρίλερ του Richard Bates Jr. βασισμένο στο δικό του μικρού μήκους του 2008.

Είδος Ταινίας: Θρίλερ

Σκηνοθέτης: Richard Bates Jr.
Σενάριο: Richard Bates Jr.
Ηθοποιοί: AnnaLynne McCord, Traci Lords and Ariel Winter
Διάρκεια: 81' Λεπτά
Imdb: 6.4/10
Διάρκεια: 107' Λεπτά

imdb:http://www.imdb.com/title/tt1984153/



Trailer

Grave Encounters (2011-2012)


Grave Encounters1 (2011)

Ο LANCE PRESTON (Sean Rogerson) και οι συντελεστές του "Grave Encounters", ενός τηλεοπτικού ριάλιτι με στοιχειωμένα φαντάσματα, γυρίζουν ένα επεισόδιο μέσα στο εγκαταλελειμένο Ψυχιατρείο του Collingwood, όπου για χρόνια, έχουν αναφερθεί ανεξήγητα φαινόμενα. Στο όνομα της τηλεθέασης, κλειδώνονται στο εσωτερικό του κτιρίου τη νύχτα εθελοντικά, για να αρχίσουν την παραφυσική τους έρευνα, καταγράφοντας τα πάντα στην κάμερα. Γρήγορα συνειδητοποιούν ότι το κτίριο δεν είναι μονάχα στοιχειωμένο αλλά ζωντανό χωρίς καμία πρόθεση να τους αφήσει ποτέ να φύγουν. Βρίσκονται χαμένοι σε ένα λαβύρινθο από ατέλειωτους διαδρόμους και τρομοκρατούνται από τα φαντάσματα των πρώην ασθενών. Σύντομα αρχίζουν να διερωτώνται για την δική τους λογική, καθώς ολισθαίνουν όλο και πιο βαθιά στα βάθη της τρέλας, όπου τελικά ανακαλύπτουν την αλήθεια πίσω από το σκοτεινό παρελθόν του νοσοκομείου ... την οποία και θα καταγράψουν στο τελευταίο τους επεισόδιο.
Σκηνοθέτης: The Vicious Brothers
Σεναριογράφος: The Vicious Brothers
Ηθοποιοί: Sean Rogerson, Juan Riedinger, Ashleigh GryzkoMackenzie Gray
Trailer
T
Grave Encounters 2 (2012)

Για όσους δεν πιστεύουν στα γεγονότα του Grave Encounter (2011), ο σπουδαστής κινηματογράφου Alex Wright θα τους αποδείξει ότι κάνουν λάθος. Ο Alex έχει εμμονή με την αρχική ταινία καθώς 20 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν το τρέιλερ του στο YouTube. Ενώ ο ίδιος και οι φίλοι του ερευνούν τα γεγονότα και επισκέπτονται το πραγματικό ψυχιατρείο που απεικονιζόταν στην αρχική ταινία, βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο με ανείπωτο κακό, ελπίζοντας ότι η εμπειρία της πρώτης ταινίας, θα τους βοηθήσει να επιβιώσουν στο σίκουελ.
Είδος Ταινίας: Tρόμου
Σκηνοθέτης: John Poliquin
Σενάριο: The Vicious Brothers
Ηθοποιοί: Richard Harmon, Reese Alexander and Stephanie Bennett
Διάρκεια: 98' Λεπτά
Imdb: 5.1/10
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2231554/

Trailer

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)


Απελευθέρωσε τους σκλάβους της Αμερικής και έσωσε τη χώρα. Όμως μέχρι τώρα, κανείς δεν ήξερε πώς - και γιατί- ο Αβραάμ Λίνκολν αναδείχθηκε σε έναν από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς προέδρους. Η μητέρα του Προέδρου Λίνκολν σκοτώνεται από ένα υπερφυσικό πλάσμα, που τροφοδοτεί το πάθος του συντρίβοντας βρικόλακες και τους δουλοκτητικούς βοηθούς τους.
Είδος Ταινίας: Δράσης,Φαντασίας,Τρόμου
Ελληνική Πρεμιέρα: 22 June 2012 (USA)
Σκηνοθέτης: Timur Bekmambetov
Σενάριο: Seth Grahame-Smith (screenplay), Seth Grahame-Smith (novel)
Ηθοποιοί: Benjamin Walker, Rufus Sewell and Dominic Cooper
Διάρκεια: 105' Λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1611224/


Trailer

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Looper (2012)


Ο Τζο (Γκόρντον-Λέβιτ) είναι ένας Looper, ένας επαγγελματίας δολοφόνος από το μέλλον που χρησιμοποιεί μια μηχανή του χρόνου, για να επιστρέψει στο παρελθόν και να εκτελέσει τα θύματά του. Είναι ο καλύτερος στο είδος του, η μαφία τον πληρώνει καλά, και ζει μια ωραία ζωή. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός, ο Τζο δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη.
Σκηνοθεσία: Rian Johnson
Σενάριο: Rian Johnson
Ηθοποιοί: Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Jeff Daniels
Πρεμιέρα (US): 28/09/12
Πρεμιέρα (GR): 27/09/12
Χώρα παραγωγής: USA
Είδος ταινίας: δράσης | Sci-Fi|εγκλήματος 
Διάρκεια:119'
Βαθμολογία: 7.9/10 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1276104/
Trailer

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Madagascar (2005-2012)

Μαδαγασκάρη


Ο Μάρτι η ζέβρα, είναι δυστυχισμένος ζώντας στο ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης. Θέλει να ζήσει ελεύθερος, στη ζούγκλα. Κατορθώνει να το σκάσει, λοιπόν, για να πετύχει τον στόχο του.Ξωπίσω του βρίσκονται οι φίλοι του: ο ?λεξ το λιοντάρι, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια, ο ιπποπόταμος. Τα ζώα, μαζί με ένα κουαρτέτο ιδιόρρυθμων... πιγκουΐνων, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν προς την Κένυα.Τελικά, όμως, θα βρεθούν στη... Μαδαγασκάρη. Κι εκεί θα κληθούν να επιβιώσουν αυτά τα «κακομαθημένα» ζώα που, όσο ζούσαν στο ζωολογικό κήπο, είχαν όλες τις ανέσεις. Θα συναντήσουν μια παρέα λεμουριών.Θα καταφέρουν, όμως, να επιβιώσουν από μόνα τους;

Είδη:Κινούμενα σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία | Οικογένεια
Διάρκεια:86 λεπτά



Trailer

Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης

Ένα από τα πιο πετυχημένα franchise της DreamWorks επιστρέφει, και σε 3D, για μια ακόμα ξεκαρδιστική περιπέτεια, έχοντας αυτήν τη φορά την υπογραφή και του Νόα Μπάουμπαχ (Ο Απίθανος Κύριος Φοξ) στο σενάριο. Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει… (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!! Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμς μποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!! Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη,: ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!
Επίσημη Πρεμιέρα: 18 Μαΐου 2012
Eλληνική Πρεμιέρα: 30 Αυγούστου 2012
βαθμολογία:7.0/10
Είδη:Κινούμενα Σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία | Οικογένεια
Σκηνοθέτης: Eric Darnell, Tom McGrath
Σενάριο: Eric Darnell, Noah Baumbach
Ηθοποιοί (Φωνές): Σπύρος Ζουπάνος, Γεράσιμος Γεννατάς, Πέτρος Δαμουλής, Κατερίνα Γκίργκις Διάρκεια: 1 ώρα 33 λεπτά 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1277953/
Trailer

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

The Great Magician (2011)


Στις αρχές της δεκαετίας του 1920, μετά την επανάσταση που ανέτρεψε τη Δυναστεία Τσινγκ στην Κίνα και καθιέρωσε τη δημοκρατία, η Κίνα χωρίζεται σε φέουδα που κατέχονται από πολέμαρχους, που πολεμούν ο ένας τον άλλο. Ένας υπολοχαγός χρησιμοποιεί μαγικά κόλπα για να τρομάξει κατάδικους ώστε να ενταχθούν στο στρατό του ενός πολέμαρχου. Ο πολέμαρχός του έχει αιχμαλωτίσει μια κοπέλα και θέλει να την κάνει έβδομη σύζυγό του, αλλά είναι πολύ έντιμος για να την πιέσει. Οι ντόπιοι επαναστάτες θέλουν να σκοτώσουν τον πολέμαρχο και να επαναφέρουν τη δημοκρατία. Ο υπολοχαγός είναι κρυφά μέλος της Δυναστείας των Τσινγκ και θέλει να επαναφέρει την αυτοκρατορία. Ένας Ιάπωνας επιχειρηματίας της περιοχής, στην πραγματικότητα, προσπαθεί να πάρει την εξουσία με τη βοήθεια της τοπικής συμμορίας Μαύρο Γεράκι. Μέσα σε αυτό το χάος, ένας ξένος επιστρέφει από το εξωτερικό με γνώση της μαγείας, για να πάρει πίσω το κορίτσι που αγαπούσε. Ποιος ξεγελά ποιον, και ποιος θα κερδίσει στο τέλος;
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:128 λεπτά
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:5,9
ΠΡΕΜΙΕΡΑ:22 του Δεκέμβρη του 2011 (Κίνα)
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ:Tung-Shing Yee
ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ:Tung-Shing Yee,Tin Nam Chun
ΕΙΔΟΣ:Δράμα | Μυστήριο
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:Tony Leung Chiu Wai, Ching Wan Lau and Xun Zhou | See full cast and crew
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1869721/
Trailer

Arthur Christmas (2011)(Ο Γιος του Αϊ Βασίλη)


Ευκαιρία να μάθετε το πώς ο Άγιος Βασίλης καταφέρνει να παραδώσει όλα τα δώρα μέσα σε ένα βράδυ. Βρισκόμαστε στον Βόριο Πόλο, σε ένα τεχνολογικά εξελιγμένο εργαστήριο παραγωγής παιχνιδιών. Κάπου εκεί είναι κι ο Άρθρουρ, ο καλόκαρδος αλλά ατζαμής γιος του Άγιου, που είναι ο μόνος που πιστεύει ακόμα στη μαγεία των Χριστουγέννων από τα αδέλφια του.
Είδος Ταινίας:Κωμωδία, Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακο,
Επίσημη Πρεμιέρα:11-11-2011
Ελληνική Πρεμίερα:08-12-2011
Σκηνοθέτης:Sarah Smith
Σενάριο:Peter Baynham, Sarah Smith
Ηθοποιοί:Johnny Brennan, Matt Lucas, James McAvoy, Ashley Jensen, Bill Nighy, Hugh Laurie, Jim Broadbent, Imelda Staunton, Will Sasso, Ramona Marquez, Kevin Eldon, Iain McKee, Miggie Donahoe
Διάρκεια:97'
Βαθμολογία:7.0
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1430607/
Trailer

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Halo 4: Forward Unto Dawn (2012)


Το έτος 2525, η ανθρωπότητα έχει ξεκινήσει να χτίζει αποικίες στο διάστημα, μια ομάδα δόκιμων εκπαιδεύετε για την καταπολέμηση ανθρώπινων ανταρτών.
Είδος Ταινίας: Δράση, Sci-Fi
Σκηνοθέτης: Stewart Hendler
Σενάριο: Todd Helbing, Aaron Helbing
Ηθοποιοί: Iain Belcher, Jenna Berman and Enisha Brewster
Διάρκεια: 91' Λεπτά
Imdb:7.5/10 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2262308/






Trailer

Η Εποχή των Παγετώνων (2002-2012)(gr)

Η Εποχή των Παγετώνων (2002)

Είκοσι χιλιάδες χρόνια πριν. Η εποχή των Παγετώνων έχει αρχίσει. Η Γη είναι ένας θαυμαστός κόσμος γεμάτος κινδύνους. Προκειμένου να αποφύγουν το κρύο, τα μεγαλοπρεπή πλάσματα του πλανήτη - και μερικά μικρά και νωθρά - μεταναστεύουν προς το νότο. Μοναδικές εξαιρέσεις είναι ένα μαλλιαρό μαμούθ που απαντά στο όνομα Μάνι και του αρέσει να κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο και ένας γιγάντιος βραδύποδας που τον λένε Σιντ, ο οποίος απολαμβάνει να μην κάνει τίποτα, με τον δικό του τρόπο.
 Είδος: Κινουμένων Σχεδίων, Οικογενειακή 
Διάρκεια: 81'






Trailer

Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη (2006) 


Ο κόσμος του πάγου λιώνει σιγά-σιγά. Τα πλάσματα της εποχής των παγετώνων όλα φαίνονται να διασκεδάζουν με πισίνες που δημιουργούνται από το λιώσιμο των πάγων. Μεταξύ των οποίων και οι τρεις πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας: ο Μάνι, ο Σιντ και ο Ντιέγκο. Ο Σιντ ανοίγει ένα μικρό στρατόπεδο ημέρας, όπου κανένα από τα νεότερα πλάσματα τον παίρνουν στα σοβαρά. Γρήγορα ο Τόνι, ένας τοπικός καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι η γη θα πλημμυρίσει και ότι ο φλοιός και τα καλάμια που πουλάει είναι απαραίτητα για να μείνουν ζωντανοί. Ο Μάνι απορρίπτει την ιδέα, αλλά είναι έξαλλος όταν βλέπει ότι ο Σιντ θα προσπαθήσει να κάνει υψηλή κατάδυση από ένα γιγαντιαίο καταρράκτη.
Διάρκεια 91 λεπτά
Σκηνοθεσία Κάρλος Σαλντάνα
 


Trailer

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 4: Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ


Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ.
Είδος Ταινίας: Κινούμενα Σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία
Ελληνική Πρεμιέρα: 5 July 2012 (Greece)
Σκηνοθέτης: Steve Martino, Mike Thurmeier
Σενάριο: Michael Berg (screenplay), Jason Fuchs (screenplay)
Ηθοποιοί: Ray Romano, Denis Leary and John Leguizamo
Διάρκεια: 1h 24 Λεπτά
Μέγεθος: 1,85 GB
Imdb: 6.7 /10
Ελληνικες φωνες: Γιαννης Μπεζος, Πετρος Φιλιππιδης, Μαρινα Τσιγονακη, Γρηγορης Πατρικαρεας
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1667889/
Trailer

Nameless Gangster (2012)


Ενας διεφθαρμένος τελωνειακός υπάλληλος, ο Τσόι Ικ-χιουν , κοντεύει να απολυθεί από τη δουλειά του, καθώς όλοι έχουν καταλάβει πως δουλεύει από την πίσω πόρτα! Και εκεί που φαίνεται να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, γνωρίζει τον νεαρό γκάνγκστερ Τσόι Χιουνγκ-μπάε, ο οποίος προσπαθεί να ανέβει στην ιεραρχία της Γιακούζα.
Ενώ στην αρχή παρεξηγούνται, η γνωριμία τους παίρνει άλλη τροπή καθώς ο Ικ-χιουν ξέρει από παλιά τον πατέρα του Χιουνγ-μπάε. Μια τρομερή συνεργασία ξεκινά, με σκοπό να ηγηθούν στον υπόκοσμο αλλά και να πλουτίσουν. Διακινώντας ναρκωτικά, βγάζουν χονδρά λεφτά μέχρι που η αστυνομία κηρύσσει πόλεμο στο οργανωμένο έγκλημα και η «εταιρεία» των δύο ανδρών κλυδωνίζεται καθώς δεν μπορούν και οι δυο να βγουν νικητές.
Κανείς δεν ξεχωρίζει τους εχθρούς από τους φίλους, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι δε θα πουληθεί, δε θα ξεπουλήσει τον εαυτό του ή τους δικούς του για τα χρήματα και όχι μόνο.
Στον σκληρό «άνομο» κόσμο του εγκλήματος, υπάρχουν πάντα αυστηροί κανόνες άγραφου ηθικού δικαίου. Ειδικά στην Γιακούζα τίποτα δεν συγχωρείται όσον αφορά την αφοσίωση των μελών της, και κάθε μέρα είναι ένας νέος ακήρυχτος πόλεμος.
Κορεάτικη, εξαιρετικά καλοφτιαγμένη γκανγκστερική περιπέτεια, με άπιαστο δίδυμο πρωταγωνιστών που δίνει τα ρέστα του!
΄Οσο παράξενο κι αν ακούγεται, πέρα από την μπόλικη βία παραμένει κομψή ταινία, πέρα από μια ιδιόμορφη αίσθηση χιούμορ είναι πανέξυπνος ο τρόπος που θίγει την φιλοδοξία, την εμπιστοσύνη, την οικογενειοκρατία, την ασυμβατότητα μεταξύ του φαίνεσθαι και του είσθαι! Αν και όλοι οι ήρωες είναι μισητοί το αποτέλεσμα είναι …αξιολάτρευτο!
Ακόμα και μετά τους τίτλους τέλους, αναρωτιέσαι αν παρακολούθησες την άνοδο ενός διαβολικού και αδίστακτου τύπου ή έναν ανθρωπάκι που έτυχε να ΄ναι στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή!
Είδος Ταινίας: εγκλήματος| θρίλερ
Ελληνική Πρεμιέρα: Άγνωστη
Σκηνοθέτης: Jong-bin Yun
Σενάριο: Jong-bin Yun
Ηθοποιοί: Min-sik Choi, Jung-woo Ha
Διάρκεια: 134' Λεπτά
Imdb: 7.3/10 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2082221/
Trailer

Deadfall (2012)


Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία σε καζίνο κοντά στα παγωμένα καναδικά σύνορα, δυο αδέλφια (Eric Bana – Olivia Wilde) αναγκάζονται να χωριστούν και να προσπαθήσουν να περάσουν τη συνοριακή γραμμή ακολουθώντας ο καθένας διαφορετικό δρόμο μέσα στο χιόνι, έχοντας αφήσει πίσω τους ένα διαλυμένο αυτοκίνητο κι ένα νεκρό. Την ημέρα των Ευχαριστιών, ο Bana εντοπίζει την αδερφή του σε ένα αγροτόσπιτο και η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο.
Είδος Ταινίας: Έγκλημα, Δράμα, Θρίλερ
Σκηνοθέτης: Stefan Ruzowitzky
Σενάριο: Zach Dean
Ηθοποιοί: Eric Bana, Olivia Wilde, Charlie Hunnam, Sissy Spacek
Διάρκεια: 95' Λεπτά
Imdb: 6.9/10 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1667310/

Trailer

The Watch (2012)


Τέσσερις καθημερινοί τύποι που μένουν στα προάστια, ενώνονται προκειμένου να σχηματίσουν μια ομάδα νυχτερινής επιτήρησης στη γειτονιά τους - αυτό όμως είναι μόνο το πρόσχημα για να ξεφεύγουν από τις πληκτικές ζωές τους. Μέχρι που ανακαλύπτουν πως η πόλη τους έχει κυριευθεί από εξωγήινους, και η μόνη επιλογή που τους μένει είναι να σώσουν τη γειτονιά τους (και τον κόσμο) από την ολοκληρωτική καταστροφή. 
Είδος Ταινίας: Kωμωδία
Ελληνική Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012
Σκηνοθέτης: Akiva Schaffer
Σενάριο: Jared Stern, Seth Rogen, Evan Goldberg
Ηθοποιοί: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade
Διάρκεια: 1h 41mn
Imdb: 5.8/10 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1298649/

Trailer

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

The Dark Knight( Rises ) - Ο σκοτεινός ιππότης (2008-2012)

 The Dark Knight (2008)

Ο "Σκοτεινός Ιππότης", το σίκουελ του επιτυχημένου "Batman Begins", ενώνει και πάλι το σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν με τον Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος θα ενσαρκώσει για δεύτερη φορά τον μασκοφόρο εκδικητή και μεγιστάνα της Γκόθαμ, Μπάτμαν (Μπρους Γουέιν).
Στη νέα ταινία, ο Μπάτμαν θα βάλει ψηλότερα τον πήχη στον αγώνα για την πάταξη του εγκλήματος. Με την βοήθεια του Υπαρχηγού Τζιμ Γκόρντον και του Εισαγγελέα, Χάρβεϊ Ντεντ, θα επιχειρήσει να διαλύσει τις εναπομένουσες εγκληματικές οργανώσεις που μαστίζουν την πόλη. Η συνεργασία αποδεικνύεται αποτελεσματική, αλλά σύντομα, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα ανερχόμενο εγκληματικό μυαλό, γνωστό στους τρομοκρατημένους κατοίκους της Γκόθαμ, ως Τζόκερ.
Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ
Σενάριο: ΤΖΟΝΑΘΑΝ & ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ
Διάρκεια: 153 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008
Χρονολογία παραγωγής: 2008
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Trailer

The Dark Knight Rises (2012) 

Μετά το θάνατο του Χάρβεϊ Ντεντ, ο Μπάτμαν παίρνει τη ευθύνη για τα εγκλήματα του Ντεντ με σκοπό να προστατεψει τη φήμη του Ντεντ. Έτσι η αστυνομία της Γκόθαμ Σίτι κυνηγάει τον Μπάτμαν. Οκτώ χρόνια μετά, ο Μπάτμαν επιστρέφει στη Γκόθαμ όπου πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με τη μυστηριώδη Σελίνα Κάιλ, ενώ πρέπει να σταματήσει τα σχέδια του κακού Μπέιν, ο οποίος θέλει να καταστρέψει την πόλη.
Σκηνοθεσία:Christopher Nolan
Συγγραφείς:Jonathan Nolan , Christopher Nolan
Ηθοποιοί:Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt and Gary Oldman
Η βαθμολογία:--
Είδη:Δράση | Έγκλημα | Δράμα | Θρίλερ
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:23 του Αυγούστου του 2012 (Ελλάδα)
Διάρκεια:-- λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1345836/
Trailer

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Jodi Breakers (2012)


Ο Σιντ κι η Σοναλι βοηθούν τους ανθρώπους που δεν είναι ευτυχισμένοι με το γάμο τους, να πάρουν διαζύγιο. Καθώς έχουν την υπόθεση του Μαρκ και της Μαγκι,
η Σονάλι μαθαίνει τις προθέσεις του Σιντ, κάτι που έχει αντίκτυπο στη σχέση τους.

Είδος Ταινίας:Κωμωδία, Ρωμαντική
Σκηνοθέτης:Ashwini Chaudhary
Σενάριο:Ashwini Chaudhary
Ηθοποιοί:R. Madhavan,Bipasha Basu,Omi Vaidya,Dipannita Sharma
Διάρκεια:127' Λεπτά
Imdb:3.5/10 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2191721/

Trailer

Lawless (2012)


Κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στα χρόνια του κραχ, μία ανερχόμενη συμμορία δρα στην πρωτεύουσα του λαθρεμπορίου αλκοόλ: το Franklin County της Virginia. Τρία αδέρφια, ο Jack, ο Forrest και ο Howard Bondurant (Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke) είναι μέλη της και, με το βλέμμα στραμμένο στο Αμερικάνικο Όνειρο, τα βάζουν με το Νόμο αποτελώντας την απαρχή των μετέπειτα γκάνγκστερ των μεγάλων πόλεων. O ερχομός του αστυνόμου Rakes από το Σικάγο ανατρέπει τις καταστάσεις κι ενώ όλη η Πολιτεία υποτάσσεται στους καινούργιους και διεφθαρμένους κανονισμούς του, οι Bondurant δεν υποκύπτουν σε κανέναν.
Το Lawless (Παράνομοι) του Τζον Χίλκοτ είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Matt Bondurant, "The Wettest County In The World".
Είδος Ταινίας: εγκλήματος | δράμα
Ελληνική Πρεμιέρα: Άγνωστη
Σκηνοθέτης: John Hillcoat
Σενάριο: Nick Cave, Matt Bondurant
Ηθοποιοί: Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce
Διάρκεια: 116' Λεπτά
Imdb: 7.6/10
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1212450/
Trailer

2016: Obama's America (2012)


11 χρόνια μετά το αντι-Μπους ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μούρ ««Fahrenheit 9/11», στο στόχαστρο έρχεται τώρα ο Μπάρακ Ομπάμα. Σκηνοθετημένο από τον ινδό Ντινές Ντ’Σούζα, το «2016: Obama’s America» απεικονίζει έναν ανήσυχο πρόεδρο που θα κάνει τα πάντα για να αποδυναμώσει την Αμερική, έτσι ώστε να μην κυριαρχεί πλέον τον κόσμο. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη (ο οποίος έχει λάβει οικονομική υποστήριξη από τον Τζέραλντ Μόλεν, παραγωγό της ταινίας «Η Λίστα του Σίντλερ») το ότι ο πρόεδρος Ομπάμα έχει λάβει λίγα μέτρα για να μειώσει το χρέος της χώρας είναι ένα σημαντικό στοιχείο της στρατηγικής του: «Την συρρίκνωση και μείωση της Αμερικής.
Είδος ταινίας:ντοκιμαντέρ 
Ελληνική Πρεμιέρα:Άγνωστη
Σκηνοθέτης:Dinesh D'Souza, John Sullivan
Σενάριο:Dinesh D'Souza, John Sullivan
Ηθοποιοί:Dinesh D'Souza, Dr. Alice Dewey and Willy Kauai
Διάρκεια:87' Λεπτά
Imdb: 5.0/10 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2247692/
Trailer

Sinister (2012)


O Elisson (Ethan Hawke), συγγραφέας μυθιστορημάτων βασισμένων σε πραγματικά εγκλήματα, μετακομίζει με την οικογένειά του σε ένα σπίτι όπου οι ένοικοί του είχαν δολοφονηθεί άγρια. Ξεκινώντας την έρευνά του για το νέο του μυθιστόρημα ανακαλύπτει στη σοφίτα του σπιτιού μερικές παλιές ταινίες που βλέποντάς τις του αποκαλύπτουν μια σειρά από τρομερές δολοφονίες. Όμως έτσι βάζει στο στόχαστρο και την δική του οικογένεια από μια υπερφυσική οντότητα ενός παγανιστικού μύθου που είναι γνωστή ως Μπαγκού.
Είδος ταινίας:τρόμου|θρίλερ
Βαθμολογία:6.9/10
Σκηνοθεσία:Scott Derrickson
Σενάριο:C. Robert Cargill, Scott Derrickson
Ηθοποιοί:Ethan Hawke, Juliet Rylance, Fred Dalton Thompson, James Ransone
Πρεμιέρα (US):12/10/12
Διάρκεια:110'
Χώρα παραγωγής:USA 
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1922777/
Trailer

Silent Night (2012)


Είναι Χριστούγεννα... ο Malcolm McDowell είναι ο σερίφης και η Jaime King βοηθός του μιας μικρής πόλης που τρομοκρατείται από έναν κατά συρροή δολοφόνο ο οποίος είναι μασκαρεμένος σαν Άγιος Βασίλης. Σκοτώνει τους ανυποψίαστους κατοίκους της πόλης, έχοντας κάνει από πριν μία λίστα με τα θύματα του. Βρίσκονται σε ένα αγχωτικό κυνηγητό την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ η πόλη γιορτάζει και γίνεται η ετήσια παρέλαση, με δεκάδες άλλους Άγιους Βασίληδες να μπερδεύουν πιο πολύ το έργο των αρχών. Την νύχτα των Χριστουγέννων μια μικρή πόλη θα δεχτεί την επίσκεψη ενός διαταραγμένου ανθρώπου, που ντυμένος Άγιος Βασίλης αρχίζει να ξεπαστρεύει κόσμο με ιδιαίτερα.. γιορτινό τρόπο. Αυτός είναι ένας badass Άη Βασίλης που δεν θες να βρεθείς στο δρόμο του..!  Το αρχικό φιλμ του 1984 προκάλεσε ένα μικρό σάλο και απαγορεύτηκε εν τέλει σε ολόκληρη την Αμερική, όχι τόσο για το περιεχόμενό του, αλλά για το γεγονός ότι η ιστορία ενός serial killer Αη Βασίλη διαφημίστηκε πολύ κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων, κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στην αγορά. Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ όσον αφορά τις γιορτές και τις αγορές (ακόμα και στην Ελλάδα της κρίσης, πολλοί περιμένουν τις βιτρίνες για να αλλάξει λίγο η ψυχολογία μας), αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το Silent Night, το remake της ταινίας του '84, θα δημιουργήσει τον ίδιο ντόρο.
Σκηνοθεσία: Steven C. Miller
Σενάριο: Jayson Rothwell
Ηθοποιοί: Jaime King, Donal Logue, Malcolm McDowell, Ellen Wong
Πρεμιέρα (US): 30/11/12
Είδος ταινίας:τρόμου
Χώρα παραγωγής: Canada | USA
Βαθμολογία: 4.8/10 (195)
Διάρκεια:'
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2347497/
Trailer

Tom and Jerry: Robin Hood and His Merry Mouse (2012)

Η περιπέτεια ξεκινάει πάλι, όταν ο Τζέρι, ως το μικρότερο μέλος της Συμμορίας του Ρομπέν των Δασών, συναντάει τον Τομ, τον αιλουροειδές γάτο της Λαίδη Μάριαν. Δεν είναι μόνο η διαμάχη της γάτας και το ποντικιού, αλλά ο Τομ εργάζεται κρυφά ως κατάσκοπος για τον Σερίφη του Νότινγχαμ και το κακό πρίγκιπα Τζον. Αλλά όταν οι κακοποιοί καταφέρνουν να συλλάβουν τον Ρομπέν, ο Tομ συνειδητοποιεί με φρίκη του ότι προτίθενται να βλάψουν την Mάριαν. Έτσι, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τζέρι, όχι μόνο για να σώσει τους ανθρώπους που αγαπά, αλλά και να εξασφαλίσει την ασφαλή επιστροφή του Βασιλιά Ριχάρδου.
Είδος:οικογενιακή/κοινούμενα σχέδια/κωμωδία
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2012
Διάρκεια:65'
Βαθμολογία:6.7
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:28 Σεπτεμβρίου 2012 (ΗΠΑ)
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2423422/
Trailer
Προβολή

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Saints and Soldiers: Airborne Creed (2012)


Στις 15 Αυγούστου 1944 το 517ο Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών πήδηξε πάνω από το νότο της Γαλλίας. Η αποστολή τους ήταν να στηρίξουν και να προστατεύσουν τα συμμαχικά στρατεύματα που προέλασαν στο Βερολίνο. Η προσγείωση στο εχθρικό έδαφος, έδωσε το έναυσμα για άμεση επίθεση. Στην προσπάθειά τους να ολοκληρώσουν την αποστολή και το ραντεβού με την μονάδα τους, τρεις απομονωμένοι αλεξιπτωτιστές συναντούν τυχαία μια ομάδα Γάλλων αντιστασιακών σε απελπιστική κατάσταση. Αποφασίζουν να τους βοηθήσουν απελευθερώνοντας κάποιους αιχμάλωτους Παρτιζάνους. Βάζουν έτσι, σε κίνδυνο τη ζωή τους ενώ προσπαθούν να ζήσουν το AIRBORNE CREED.
Είδος Ταινίας: Πολεμική
Σκηνοθέτης: Ryan Little
Σενάριο: Lamont Gray, Lincoln Hoppe
Ηθοποιοί: Corbin Allred, David Nibley, Jasen Wade, Lincoln Hoppe
Διάρκεια: 93' Λεπτά
Imdb: 5.3/10
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2082415/
Trailer

12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue (2012)


Τα σκυλιά της Doverville βρίσκονται σε δύσκολη θέση και πάλι...Αυτή την φορά ένας μεγιστάνας θέλει να κλείσει το τοπικό άσυλο σκύλων και να εκμεταλλευτεί το οικόπεδο
Είδος:οικογενιακή
Σκηνοθεσία:Kieth Merrill
Ηθοποιοί: Sean Patrick Flanery, D.B. Sweeney and Danielle Chuchran
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2012
Διάρκεια:102'
Βαθμολογία:4.3/10
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 09/10/12(ΗΠΑ)
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2325491/ 


Trailer

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Lake Placid: The Final Chapter (2012)


Ο Τζιμ Μπίκερμαν, ένας λαθροθήρας, ανακαλύπτει ότι η τοπική λίμνη κατοικείται από μεταλλαγμένους κροκόδειλους που θήραμα τους είναι οι παραθεριστές.
Είδος Ταινίας:Τρόμου
Ελληνική Πρεμιέρα: Άγνωστη
Σκηνοθέτης: Don Michael Paul
Σενάριο: David Reed, Mairin Reed
Ηθοποιοί: Daniel Black, Yancy Butler and Scarlett Byrne
Διάρκεια: 1h 25mn
Imdb: 3.9/10
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2117905/





Trailer

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Once Upon A Time In The North / Harma (2012)


19ος αιώνας, H ΤΑΙΝΙΑ μας ταξιδευει στις πεδιάδες της Ostrobothnia, στην δυτική Φινλανδία, οι οποίες ελέγχονται από ομάδες κακοποιών. Παραδοσιακά, ο πρωτότοκος γιος κληρονομεί τα πάντα έτσι όταν ο Esko ... ένας αλήτης και ηγέτης συμμορίας, μαθαίνει ότι ο πατέρας του θα αφήσει την περιουσία στον Välitalo τον νεότερο και υποδειγματικό αδελφό του, θα αναζητησει εκδικιση..
Είδος Ταινίας: Δράμα
Σκηνοθέτης: Jukka-Pekka Siili
Σενάριο: Jukka-Pekka Siili
Ηθοποιοί: Pamela Tola, Mikko Leppilampi and Kari Hietalahti
Διάρκεια: 56' Λεπτά
Imdb: 6.1/10
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1925446/

Trailer